Brnabić: Slanje izmenjene Medijske strategije u Brisel je apsolutno bila greška

Ostavite komentar


  1. Kada bi gospođa radila u mojoj firmi na ovako odgovornom mestu momentalno bi dobila otkaz. Njena pozicija, ma kakva bila, ne oslobađa je odgovornosti. U poslu ne postoji „ne znam“! Za to se odgovara. Ona je birala te saradnike koji su joj ovo „smestili“. Problem je što ceo sistem ovako funkcioniše u državi. Ovo je najbolji primer kakvi su kadrovi postavljeni na svim nivoima. Ne poznaju se ni osnovni postulati poslovanja, gde je izveštavanje veoma bitno. Međutim, ja gospođi Brnabić ništa ne verujem. Bila je upoznata sa svim ovim glupostima koji se dešavaju u ovoj oblasti.

    1. Zašto trošiti toliko reči? Ja njoj ne verujem da nije znala. Sad kada zna bilo bi dobro da obelodani imena saradnika koji su to uradili i da ih otpusti. Mislim da je ipak u pitanju greška a ta greška je ona lično.

    2. Sve ovo bih i ja potpisala.Za sve su krivi drugi cudo i za to nije optuzila djilasa ili jeremica.Glavno da se plata prima i da se privatni poslovi razvijaju

  2. ana a dal si se bavila kad si potpisala zakon o tv taksi da mora da placa i onaj ko nema televizor i onaj ko ima nula potrosnju na brojilo

  3. Ha, ha, ona je sve bolja, prava zabavljačica. Ima odličan tim. Koji je malo požurio… Bez njenog znanja, kako da ne. I dalje odličan tim. Inače, ništa ne spori. Nasmeja me od ranog jutra.

  4. Da li je neko primetio koliko često osoba na mestu premijera, upotrebljava ličnu zamenicu „ja“?. U ovom kratkom intervjuu 28 puta. U psihologiji je odavno poznato da česta upotreba „ja“ ili „meni“ upućuje da osoba ima više negativnih emocija i da je sklonija psihološkim problemima, poput na primer depresije i anksioznosti, koja se ogleda u čestim promenama raspoloženja. Zvuči poznato? Eto, sada je možda nekome jasniji način govora, ton, stav, životni izbori. Slobodnim ljudima je odavno jasno zašto je nego takav na tako odgovornoj poziciji. Lakša je manipulacija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.