Brnabić: Trudimo se da vakcine budu u Srbiji već tokom decembra

Ostavite komentar


  1. Pa tvoj gazda rece bice Srbija
    medju prvih 5 zemalja u Evropi za dobijanje vakcine, a sad mozda
    u decembru e jbg

    1. Pa zašto trošite novac građana i pravite bolnice kada u njima nema ko da radi?! Ni prethodna vlast se nije mnogo brinula za zdravstveni sistem, a vi ne samo da niste brinuli, urnisali ste ga svojim nestručnim v.d. direktorima, osobama koje ne znaju ništa drugo osim da prete, zastrašuju i maltretiraju zaposlene. Niko nije ovim zadovoljan, ni zdravstveni radnici ni pacijenti. A sada, kada je sve ogoljeno, šta ćete preduzeti? Kako ćete naći, gde, zdravstvene radnike?

  2. Veoma uvazena Predsednice Vlade Srbije Ana Brnabic, da li cete i ovoga puta sakriti racune za nabavku vakcina kao sto ste sakrili racune koje je napravio aktuelni Predsednik Srbije Vucic Aleksandar prilikom nabavke respiratora i druge zastitne medicinske opreme, uprkos snaznom obecanju da cete izneti sve javnosti na uvid jos pre sest meseci ?!

  3. Da li ce ucestvovati kon,isti sastav agencije za lekove ,kao za svinjski grip.
    Nova struka ,ista grupa ,je u pojacanju sa lapsusom ,njenom bivsom dir.,neizbezan gojkovic ,kada je postenje u pitanju?

  4. Gospodine premijerka, prvu vakcinu treba da ubrizgaju vama direktno u mozak, kao i svoj vašoj rodbini.mami,vašem mužu iki ženi šta god ona vama bila

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.