Brnabić: Vlada Srbije nije neprijatelj medija 1Foto: Bojan Cvejić

Vlada Srbije nije neprijatelj medija i uvek je otvorena za dijalog o svim temama, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić na novogodišnjem prijemu za predstavnike medija u Vladi Srbije.

Ona je dodala da ima još otvorenih pitanja sa nekim medijima, kao i nerazumevanja, ali da je uvek otvorena za svaki dijalog. Premijerka je ocenila da je u odlazećoj godini bilo i lepih i teških stvari, kao i da je Vlada optimistična kad je reč o predstojećoj 2018.

Predstavnici Danasa premijerki su na poklon odneli veliki kalendar sa Koraksovim karikaturama “2018 – Godina Vučića” i knjgu prvog urednika našeg lista Grujice Spasovića “Danas – uprkos njima”, u kojoj opisuje iskustva novinara Danasa sa kraja devedesetih godina i sa tadašnjim ministrom informisanja Aleksandrom Vučićem.

Za razliku od prošlogodišnjeg prijema koji je tadašnji premijer Aleksandar Vučić priredio u Palati Srbije, Brnabić i njen kabinet primili su goste u Nemanjinoj 11, u sali, koja se inače koristi za pres konferencije.

Sem premijerke, dočekali su ih na vratima i prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić i potpredsednici Zorana Mihajlović i Rasim Ljajić. Nisu svi ministri prisustvovali prijemu, niti su svi potpredsednici ostali posle Brnabićkinog govora.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari