Lista „Dragan Milić – Grupa građana „za selo i grad-Veliko Gradište-Ujedinjeni regioni Srbije“ prva je predala spisak svojih kandidata za odbornike prikupivši za manje od jednog dana oko 1.200 potpisa i tako dobila mesto broj 1. za predstojeće izbore.


– Mi smo, naravno, veoma zadovoljni što su nam građani dali toliku podršku u tako kratkom vremenskom periodu pa u ime Dragana Milića, naših kandidata kao i celokupnog izbornog tima ja se zahvaljujem svima, rekla je Slađana Bogičić, ovlašćeno lice za podnošenje liste i izbornog materijala. Svesni smo da na nama leži velika odgovornost u idućem periodu ali smo sigurni da imamo izvrsne kandidate, kadrove i jedan odličan program za naredne četiri godine.

Ovo poverenje građana nećemo izneveriti. Za sve nas, a naročito za Dragana Milića, ovaj period izborne trke biće jedan pozitivan izazov da dokažemo da smo spremni da vodimo opštinu veliko Gradište i narednih godina. Ovaj broj 1 na izbornom listiću nas na to dodatno obavezuje, izjavila je Bogičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari