Najprodavaniji automobili u EvropiFoto: Vietnam Stock Images / Shutterstock.com

Gradski menadžer Miroslav Čučković rekao je da postoji problem nedostatka parking mesta u Prizrensku ulici, a godinu dana kasnije se broj od 42 parking mesta sveo na 19, od čega 11 za građane, predsednik odbora SSP na Starom gradu Vladimir Marković, navodi se u saopštenju stranke.

Kako se navodi u saopštenju, Čučković je problem nedostatka parking mesta u Prizrensku ulici nazvao ,“osnovnom žilom kucavicom saobraćajnog čvorišta u centru Beograda“, zbog čega će ona biti ,,hermetički zatvorena“ kako bi se obezbedila 42 nova parking mesta.

„Danas, godinu dana kasnije, s pravom se pitamo kako je 42 parking mesta postalo 19, od čega je 8 rezervisano za objekte u Prizrenskoj, a svega 11 za građane? Na koji način 11 parking mesta u ulici koja je, kako je Čučković sam rekao, ,,samo na oko kratka“, rešava problem deficita parking mesta u centru grada? Čučković bi morao da poznaje matematiku bar toliko da prepozna da je 19, odnosno 11, daleko manje od 42″, rekao je Marković, navodi se.

Pita se i u čijem je interesu da tu ima manje parking mesta.

„Verujemo da raspolaže tom sposobnošću da razlikuje manje od većeg, pa nas zato zanima jedna prosta stvar. Zašto? U čijem je interesu da u ovoj ulici bude manje parking mesta? Ni u čijem. Da li je razlog ovog fijaska od rekonstrukcije neznanje, nebriga, krađa novca? Šta god da je u pitanju, gradski menadžer Miroslav Čučković je, poput gradonačelnika Aleksandra Šapića, još jednom pokazao nesposobnost SNS-a da vodi ovaj grad. Uspešno ga vode jedino u propast, u provaliju iz koje ćemo se teško uspeti na površinu“, rečeno je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari