Javno komunalno preduzeće „Izvor“ iz Petrovca na Mlavi po prvi put će u opštinski budžet uplatiti pet miliona dinara što je samo jedan od dokaza uspešnosti poslovanja ovog preduzeća, istakli su na konferenciji za medije predsednik opštine Petrovac Radiša Dragojević i direktor ovog preduzeća Ivan Vlajić. U narednom periodu „Izvor“ planira značajne investicije među kojima su: nabavka novog kamiona smećara, čistilice za pranje ulica kao i kamiona kipera.


U gradski park biće uloženo oko dva miliona dinara što će potpuno izmeniti lik tog primamljivog, šumovitog predela kraj reke Mlave.

U izgradnju prostora za prodaju mlečnih proizvoda planirano je ulaganje od pet miliona dinara. Izvesno je da će u Petrovcu zaživeti i dal?insko očitavanje vodomera što je nešto dugoročnija investicija.

Za predstojeću grejnu sezonu u „Izvoru“ je sve spremno, ukl?učujući i 600 tona mazuta, istakao je Vlajić.

Inače, u Petrovcu će do kraja tekućeg meseca biti održana redovna sednica Skupštine opštine na kojoj će biti donete odluke o nizu pitanja iz delokruga nadležnosti opštinskog parlamenta, izjavio je predsednik opštine Radiša Dragojević u obraćanju medijima. Opširniji izveštaj sa ove sednice objavićemo u narednom broju lista „Braničevo Danas“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari