Budi human poziva na pomoć za lečenje Danijele Cvetković 1Foto: Budi Human

Humanitarna Fondacija BUDI HUMAN prikuplja sredstva za Danijelu Cvetković (1982), koja se bori sa malignim melanomom.

Danijela Cvetković suočila se sa teškom dijagnozom 2020. godine kada joj je ustanovljen maligni melanom (C43.5 Melanoma malignum trunci). Nakon potvrde dijagnoze, odmah je započeto operativno lečenje na Institutu za onkologiju Srbije. Na žalost, nekoliko meseci kasnije, bolest je počela da napreduje.

Lečenje je nastavljeno ciljanom terapijom koja je u početku pokazivala dobre rezultate, ali nakon 15 meseci došlo je do pojave metastaza. Različiti oblici terapije nisu uspeli da poboljšaju Danijelino zdravstveno stanje, a bolest je nastavila da napreduje.

U potrazi za nadom i izlečenjem, Danijela je pronašla mogućnost nastavka lečenja na klinici u inostranstvu gde će se primeniti TIL terapija (terapija tumor-infiltrirajućim limfocitima).

Međutim, lečenje u inostranstvu zahteva značajna finansijska sredstva. Danijeli su potrebne donacije za terapije, specijalističke preglede, operativne zahvate, laboratorijske analize, bolničko lečenje, kao i za putne troškove i smeštaj tokom lečenja.

Budi human poziva sve humane ljude da se pridruže ovoj plemenitoj akciji i pomognu Danijeli da prikupi neophodna sredstva za nastavak lečenja.

Uplate se mogu izvršiti na 160-6000001996889-05 ili devizni račun: 160-6000001997905-61

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari