Bujošević: Optužbe vlasti nepotrebna trapavost

Ostavite komentar


  1. RTS nemilice troši pare građana i budžetska sredstva za skupa putovanja, smeštaj i dnevnice i mene bi bilo sramota da bilo šta kažem.

  2. Pazi, "Ako RTS nije jak, neko ce za 2 miliina evra da izabere i predsednika i premijera". Pa to se vec desilo i RTS ocigledno nine bio uopste jak da to predupredi.

  3. Neka nam samo gospodin Bujosevic samo kaze kolike plate imaju novinari na RTS-u gradjani ce biti zadovoljni. A ne da nam prica o nekakvim barjacima, znamo mi ciji je barjak sa ponosom nosio.

  4. Dobro je ugledati se na bolje od sebe. Zato treba da omogućite javni dijalog političkih neistomišljenika, pod istim uslovima. Može i na unapred zadate teme, pa i na zadata pitanja. Tako ćete delom pokazati da "ne nosite nijedan barjak".

  5. Treba da postavi bujošević sebi pitanje : Da li je moguće normalnije reagovati na sprdačinu sa RTS-a ?

  6. Koliko se secam Bujosevic je bio blizak prijatelj Borisa Tadica.Nije bilo dana da ne gostuje kod njega u emisiji,valjda zbog toga postoje sumlje.

  7. Pa "bujke", obrazovaniji deo stanovnistva je primetio vestacku napetost. Ispade da je RTS disident u medijima, naravno za lakoverne.Daleko je manja naivna propaganda Tv Beograda – Srbije bila za vreme Tita nego u poslednjih 30g. Za razliku od vesti na Pinku, RTS to radi "kulturnije".

  8. Bujke bolje ti je da smanjis primanja svim zaposlenim na RTS,nego da se bavis vlascu.

  9. Da politicari nauce da reaguju normalnije??? Bujosevic kao istaknuti demokrata uporno staje na stranu opozicije i RTS pretvara u licno sredstvo DS-a u borbi protiv sadasnje vlasti sto je nedopustivo.

  10. Evo ja nisam vlast pa ću vas optužiti da ste pristrasni i naklonjeni opoziciji, a to ne bi smeli da budete, jer ste javni servis svih građana, a ne samo onih koji podržavaju opoziciju!

  11. Sve su to priče za malu decu, ali može mu se. I ja bih tako da me neko plaća onoliko, koliko ne mogu ni da zamislim da je moguće.

  12. Ne znam samo kako žuti uvek imaju ovakvu volju, odakle mi inspiracija uopšte, da pričaju ovakve gluposti. Valjda znaju koliko su pokrali, pa na osnovu toga.

  13. Pitam se kolika je plata ovom Bujosevicu?! A ne odgovara mu vlast. Nisu zuti, pa mu se ne svidjaju. Da li ga zuti dodatno placaju?

  14. Bravo Bujosevicu! Smirena, balansirana i sasvim ispravna izjava, posebno u vezi ocekivanja vlasti i opozicije.
    Tolika gledanost RTS znaci da znacajan segment drustva veruje javnom servicu, sto je za svaku pohvalu. Moj stav je da za to ima opravdanja u kvalitetu, posebno informativnog programa, a narocito radijskog programa, i da uprkos ocitim nesimpatijama vlasti prema RTS, oni odlicno rade svoj posao.

  15. Trebao bi RTS da manje favorizuje zute i sve one druge koji su vladali Srbijom 15 godina bez ikakvog uspeha osim njihovog licnog.

  16. Када користи термине "пристојан" и "стабилизатор и друштвеног живота" Бујошевић јавно демонстрира своје незнање зашто се "политичари" буне на слободно изношење чињеница и ставова у нашем политичком животу. Нас Српске комунисте, друг Лењин је научио да је попустљивост законита и нужна у два случаја: 1. Када се онај који попушта уверио да су у праву они који траже уступак (поштени политичари у том случају директно и отворено признају своју погрешку) и 2. Када се уступак неразумном и за ствар штетном захтеву чини да би се избегло веће зло. Сасвим је разумљиво да јавност и очигледност (коју обезбеђује јавни сервис) смета оним политичарима који неће да признају своју погрешку, а посебно оним појединцима који највеће зло виде у томе да не буду више у политици, јер нису спремни да одговарају за своје поступке. Они су и најопаснији данас за политички живот Србије зато што се крију иза легитимних структура власти.

  17. S obzirom da je dokazano da RTS nije javni servis već žuti servis pitam gradjane kada čemo da krenemo da menjamo Upravni odbor, Vuletića i ostale sa žutim Bojketom na čekđlu, ovo trošenje para , reprezetacija, tajne plate i kourupcija mra da s e iskoreni. jer su na teretu gradjana .

  18. Treba krenuti redom, prvo smeniti Vuletića i Upravni odbor pa krenuti na TV Bastilju, narod daje pare da izigravaju opoziciju narodu.

  19. Nasleđena infrastruktura RTS-a je takva da će zadugo biti najgledanija, pola Srbije ne može ništa drugo da gleda. Bujošević je pokazao svu svoju ozbiljnost kad je na konkursu za mesto generalnog direktora ceo program predstavio na 4-5 strana. Većina novinara u talk show emisijama "udavi" gledaoce svojim bezrazložnim navijanjem za jednu opciju, upadanjem u reč sagovornicima, površnim poznavanjem tema i sl. Ali, čak i oni mnogo hvaljeni, kao Rada npr., svojim digresijama u komentarisanju teme, valjda da bi pokazali koliko su pametni i obavešteni, ne ostave ni trećinu vremena sagovornicima koji su tu pozvani kao eksperti za tu temu. Nove serije se hvale na sva usta, a nisu ni prineti onima koje su snimane pre 40 godina, filmovi se ponavljaju i da nemačka ambasada nije dala desetak žanrovskih filmova, na Javnom servisu ( evropske Srbije – ko li smisli tu glupost, pa nismo u Aziji?! ) se ne bi imalo šta gledati, sem sporta. Troškovi za OI u Riju se sad pominju kao nešto veliko, važno. Ej, ljudi, pa ta ekipa je sjajno odradila posao. Šta rade ostali u TRS-u, to se pitam?

  20. ““““Užasno““““ je važno i da direktor TV bude malo pismeniji i da zna šta znači reč ““““užasno““““, jer uz trapavu vlast ide I trapava TV.

  21. Sram da te bude! Građani Srbije plaćaju preplatu RTS-u kako bi ti vraćao silne dugove!!!!

  22. I ti si mi neki generalni direktor! Ljudi, građani Srbije vraćaju dugove RTS-a time što plaćaju preplatu! BRUKA I SRAMOTA!

  23. Ne branim "zutog Bujketa" ili RTS-a, suprotno imam gomilu kritike na njihov rad i sta se tamo vidi ili ne vidi. Ali: Ocigledno je da ovde, kao i na mnogim drugim stranama gde ima mogucnost da se napisu komentari ima gomila Botova kojima je jedini posao da pljuju na ne-istomisljenike. Idite kod vasih dragih prijatelja, lizite sta god hocete vasem omiljenom "velikom vodji" i njegovim simpatizerima, ali nemojte vise da zagadite mozak ljudima koji jos znaju da razmisljaju!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.