Da li buka zbog koncerata u Botaničkoj bašti šteti biljkama i životinjama: Šta o tome kaže upravnica „Jevremovca“?

Ostavite komentar


  1. Zašto je tema samo Botanička bašta?
    Buka teroriše i rementi san svim stanovnicima oko Skadarlije (kafančuge) i Kalemegdana (noćni klub, žurke na otvorenom do zore), na kilometar i više od reka (tehno i turbo folk splavovi prejakog ozvučenja), razne privilegovane kafane i restorani na ostalim lokacijama manjeg dometa štetnog dejstva.

  2. Da li nekome smeta ,sto u Beogradu jedino mesto ,gde se ne pusi je knjizara SKC.a?
    Sada muzika i koncerti ,smetaju biljkama,,,ne preterujte,,

  3. Nepodnosljiva buka iz kluba na Kalemegdanu smeta zivotinjama u zoo-vrtu. Nikad nisam video da je uprava zoo-vrta ucinila ista da zastiti jadne zivotinje, cak ni neko bedno saopstenjce da su napisali, nista.

  4. kakvo crno organizovanje koncerata u basti, to nema nigde u svetu.. sta cemo sa dizel agregatima u basti Montiranih zbog istih tih koncerata, gomoilom posecenih stabala koja ne deluju trulo? Sve je na prodaju pa i to drvece metar dva tri.. rukovodstvo botanicke ce morati na sudu da objasnjava a ne novinama..

  5. Ovako se tekst pise . Vidi se kad je neko profesor po nacinu kako daje odgovre . Cesto dolazim sa decom u bastu i kmam reci hvala. Cak su nas jednom neki doktoranti odveli u laborstoriju da pokazu sta se radi. Basta i treba da bude stub nauke i kulture

  6. Upravnica – firme, ruckovi sa ministarkom, zaposlena deca, komposter. Odličan orkestar tu su problemi a ne u manifestscijama koje su prelepe i rado ih posecujem. Ali cujte sta pričaju zidovi okolo i snimci iz kafana

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 10

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.