Opštinski odbor Demokratske stranke u Leskovcu počeo je skupljanje potpisa za promenu imena glavne ulice Bulevar oslobođenja u Bulevar Zorana Đinđića. Za podnošenje ove inicijative privremenom opštinskom organu potrebno je oko 12.000 potpisa, a predsednik opštinskog odbora DS Bratislav Prokopović je FONETU rekao da očekuje da će taj broj biti dostignut vrlo brzo.

Opštinski odbor Demokratske stranke u Leskovcu počeo je skupljanje potpisa za promenu imena glavne ulice Bulevar oslobođenja u Bulevar Zorana Đinđića. Za podnošenje ove inicijative privremenom opštinskom organu potrebno je oko 12.000 potpisa, a predsednik opštinskog odbora DS Bratislav Prokopović je FONETU rekao da očekuje da će taj broj biti dostignut vrlo brzo. – Uveren sam da Leskovčani znaju da cene ono što je Zoran Đinđić učinio za ovaj grad i da će podržati akciju – kazao je on. Prokopović očekuje da će se ovoj inicijativi priključiti i ostale stranke demokratskog bloka. Pored punkta ispred stranačkih prostorija potpisi će narednih dana biti skupljani i po okolnim mestima.
Istovremeno je u prostorijama DS održavan sastanak Okružnog odbora, na kome se raspravljalo o inicijativi za raspuštanje Opštinskog odbora koji je ispred prostorija sprovodio ovu akciju. Prokopović je rekao da je inicijativa za raspuštanje Odbora čiji je predsednik „pojedinačna“ i da „nema podršku članstva ni centrale stranke“. – Ja i ovaj opštinski odbor smo izabrani na legalnim stranačkim izborima i nije bilo nikakvih primedbi druge grupe na njihovu regularnost – kazao je Prokopović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari