Čačanka Jela Surudžić vratila novac koji joj je Grad uplatio kao pomoć za dug izvršiteljima

Ostavite komentar


  1. Ja danas imam 62 godine .U obdaništu sam bio od 1962-1969 godine a Jela je tad bila upravnica.Zahvaljujem još na jednoj lekciji života za sve nas.Želim joj dug život i sadržajan koji pokazuje svaki dan. A sudstvo sam siguran da je i ovoga puta palo na ispitu.

  2. Svaka čast gospodji, sačuvala je razum, dostojanstvo i svoju veličinu. Da je sreće grad bi joj dodelio pre svega neko priznanje, koje bi joj sigurno prijalo mnogo više i značilo, pogotovo u njenim godinama. Naklon za nju.

  3. Svaka čast gospodji samo mi to ništa nije jasno zašto ne prihvati pomoć valjda je i to ljudski ili ima neke druge planove

  4. Najgore zlo koje je izmislio DRŽAVNI APARAT JESU NOTARI I IZVRŠITELJI I EPS TO JE TREBALA DA BUDE OSNOVNA TEMA OPZICIJE PRE IZBORA

  5. @Vojkan
    Slazem se sa vasim komentarom. Mislim da je sns sekti i opoziciji narod kao ovca za sisanje i pljackanje od strane svih drzavnih ustanova.

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 8

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras oko 19 sati počeo protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.