Ćale je mrtav, a meni živom ne daju mira

Petar Đurić, koji se proslavio na julskim protestima, tvrdi da njega i njegovu porodicu prati policija

Ostavite komentar


  1. To nije policija demokratske drzave,to je policija autokratskih rezima evro- azije. Ali mi nismo ni rusi niti belarusi i kod nas to nece proci. Njihov glavar onaj tetkin sto je fan vladara,trebao bi znati da ce biti posledica. Ovaj put zakon se mora ispostovati do kraja i svi odgovorni u proteklih 30 izgubljenih godina biti ce procesuirani. Taj dan je blizu i zato molim postene oficire policije da se uzdrze od glupih poteza.

    1. Tako je, ovo je policijska, paravojna drzava, drzava prismotre, UDBE, BIE i svakog krsenja privatnosti. Ovo su posledice Kostunicinog „nerevansizma“, kada se trebalo jednom za svagda resiti takvog sistema i razmontirati ga, on je opstao.

    2. Znači za tebe sad zakon ove države ne važi? Ne sme policija da te zaustavi u saobraćaju, ti ne treba sad da plaćaš račune… Pa sine najlakše je biti buntovnik i budala…

      1. Ne bih se složio, za buntovništvo se uvek plaća velika cena. Najlakše je ipak biti crv, parazit i uvlakač. Zato ih i imamo toliko.

  2. Najmonstrumnija vlast u novijoj istoriji ove zemlje, mozda i oduvek. Nisam mislio da moze gore od Milosevica, ali evo, moze.

  3. Na zalost ne zalim Gospodina Djurica, bio bi ne pravedan prema ostatku tj 65% stanovnika Srbije koji misle svojom glavom a rezimska policija i ne samo policija vec i rezimske ustanove sikaniraju..

  4. Napadajte Vulina, on je taj koji stiti diktatorski rezim I stiti sebe, lopovi sve do jednog

  5. Oni koji se otvoreno bore protiv režima, morali bi da povedu računa da ne čine bezvezne prekršaje i bahate se u javnosti, kao što je, na primer, vožnja neregistrovanog auta, pod uticajem alkohola i slično, ako žele da imaju kredibilitet. Nije dovoljno biti protiv, treba biti bolji.

    1. Ovaj momak nije borac protiv režima, nego grđanijn kao i svaki drugoi. Ako neko ima prekršaj, valjda je za to kažnjen. I kako je to uopšte važno za tačnost onoga što on ima da kaže? Pitam se da li vi nemate baš nijedan prekršaj iza sebe? Ako neko ima putera na glavi i istoriju kršenja zakona, to je nazadna vlast.

Ostavite komentar


Društvo

Bio je napet i ljut: Zlatko Kokanović o razgovoru Aleksandra Vučića sa građanima u Malom Zvorniku 10

Bio je napet i ljut: Zlatko Kokanović o razgovoru Aleksandra Vučića sa građanima u Malom Zvorniku

Jedini pravi sagovornik Aleksandru Vučiću u Malom Zvorniku bila je Sanja Sakan, hemičarka, naučna radnica, bliska saradnica Dragane Đorđević, profesorke Hemijskog fakulteta i naučne savetnice Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju, koja je kod nas dolazila na teren i uzimala uzorke voda i zemljišta u Koreniti i Jadru, kaže za Danas Zlatko Kokanović, predsednik Udruženja "Ne damo Jadar" i jedan od inicijatora protesta u Beogradu "Rudnika neće biti".

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.