Čanak: Huligani ne smeju biti jači od države

Demolirana izložba fotografija “Vukovar ubijanje jednog grada” u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Au, pa u Srbiji ( Vojvodini ), ništa se nije promenilo za ovih dvadeset pet godina , kada je porušen Vukovar.

  2. Halo gdine.canak nenade,pa zar Novi Sad nije postao "to" sto je sad““ bas zahvaljujuci LSV i vama,tj. vasoj parazitskoj i stetocinskoj vladavini ???Ogadili ste se ljudima svojim konstantnim "slepanjem" uz DS koji Vojvodini nije pruzio ni V od autonomije,dok ste vi,LSV,"tercirali" sve vreme ????Ni u Zrenjaninu nije nista bolje !! Parazitirali ste uz ovdasnji DS sve sa goranom knezevicem,a kad““ vas je "pustio niz vodu" ni da zucnete !!Predali ste grad turbo-radikalima sa sve santovcem kao,pazi sad““ "zamenik gradonacelnika" !!A LSV sa sve dusanom jakovljevim,i dalje cuti i "ide u biblioteku" !! "Galeriju" i "Direkciju"i JP"Stambeno" i lokale su vam "uzeli" ??A bilo je tako slatko…."rukovoditi" aa ????

  3. Bravo za komentar zrenjaninca,i još bi dodao u koje huligane spadaš ti Čanak? dali u one koji se bahato ponašaju i tuke druge, ili onj koji razbija table sa javnih servisa, ili onaj koji je umešan u rzne kriminalne radnje,izgleda da si umešan u sve pomalo,i opet nešto lupetaraš,a na vlasti si ili uz nju već 25 godina.

  4. Nismo mogli nista ni fireru od Novog Sada ni brojnim lopovima i prevarantima koji su samo napredovali u nazovi-karijerama nakon velikih brljotina zbog kojih se u normalnim drzavama ide u zatvor.I da se ne zavaravamo:gotovo je podjednak broj tih upropastitelja i na strani vlasti i na onoj drugoj koja je to bila i planira da postane kad nam-kao i u ovom nesrecnom slucaju-svraka popije mozak.
    A ti jadnici koji su to uradili su prvo pljunuli po Srbima a onda razlupali ogledalo u kome se jasno vidi koliko su zli.A sa njima i svi mi,sa sve premijerom kome takve stvari nekako ne smetaju ako nisu iz njegove stranke i porodice.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.