CarGo 15. marta protestuje u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Nije tacno da im je onemoguceno da rade. Mogu da rade ali ako se registruju za prevoz putnika I ispune sve obaveze koje uz to idu. Eee, a onda ne bi mogli takve cene da imaju. Tu je kvaka. A ovamo neka prica tehnologije, bla, bla. Mozes mislit tehnologija da se taksi narucuje preko neta I vozi te planiranom rutom, a taksista se vodi ko turisticki asistent.

  2. Krajem 2018. odgovor CarGo na štrajk taksista: NE UZNEMIRAVAJTE GRAĐANE BLOKADOM ULICA RADI SVOJIH LIČNIH INTERESA.
    Kompanija CarGo OSUĐUJE BLOKADU CENTRALNIH ULICA Beograda i ponovni štrajk taksista, koji će IZNOVA napraviti kolaps u gradu.
    Kompanija CarGo apeluje na taksiste da PRESTANU da prave kolaps, UZNEMIRAVAJU GRAĐANE Beograda i da umesto štrajkova IZMIRE SVOJE OBAVEZE PREMA DRŽAVI, PLATE POREZE i priključe se inovativnom prevozu, koji je budućnost Srbije.
    Razlog zbog koga taksisti protestuju je gašenje CarGo aplikacije, ali odgovor kompanije CarGo NIKADA NEĆE BITI ŠTRAJK, BLOKADA ULICA I UZNEMIRAVANJE SUGRAĐANA

  3. Ovaj CarGo je radio kao limo servis pa onda kao rent car i sad kao pomoć na putu.
    A u stvarnosti su vozači sa svojim automobilima koji su radili preko aplikacije CarGo obavljali klasičn taksi prevoz.A vlasnik aplikacije je uzimao 30% od svake vožnje.
    Vožnja 400 din Car go uzima 120din. Vozač napravi deset vožnji Car Go uzme 1200din.
    Pa ako ima 700 vozač , 700x1200din= 840. 000 din dnevno tj oko 7.000 evrića
    I tako 7.000 e x 30 dana = 210.000 evrića mesečno pa x 12 meseci = 2.520.000
    A eto razloga za………..

  4. Građani OSUĐUJE BLOKADU CENTRALNIH ULICA Beograda i ponovni štrajk, koji će IZNOVA napraviti kolaps u gradu.
    Građani apeluju na „inovatore“ da PRESTANU da prave kolaps, UZNEMIRAVAJU GRAĐANE Beograda i da umesto štrajkova IZMIRE SVOJE OBAVEZE PREMA DRŽAVI, PLATE POREZE i počniu da poštuju zakone Republike Srbije.
    Razlog zbog koga „inovatori“ protestuju je gašenje CarGo aplikacije, ali odgovor kompanije CarGo NIKADA NEĆE BITI ŠTRAJK, BLOKADA ULICA I UZNEMIRAVANJE SUGRAĐANA

  5. NE UZNEMIRAVAJTE GRAĐANE BLOKADOM ULICA RADI SVOJIH LIČNIH INTERESA.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.