Čarls Braun: Na pravom mestu

Ličnost Danas

Ostavite komentar


    1. За данашње новинаре свет није постојао пре 2012-те…

  1. Stvarno, a „Nacelnik zdruzenog generalstaba americke vojske“ (najvisi cin u americkoj vojsci), sto je Kolin Pauel bio jos 1989 godine, mora da je bilo zapisano u nekoj, za novinarku nevidljivoj istoriji?

  2. Kada god je neka kriza na rasnoj osnovi oni ubace nekog crnca na funkciju da vali iz …ke trnje. Npr. Amerika nekoc samo sto se nije raspala pa su morali da ubace Baraku Obamu . Sada ovog. Dakle sve vam je u Americi sou biznis. Ni ne cudim me sve ovo ako se u zme u obzir od kakvoj je demografskog materijala sazdana. Sve kriminalac do kriminalca proterani iz Evrope.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.