Ceca Bojković: Podržavam blokade, samo su nam ulice ostale

Ostavite komentar


  1. Kada su dovodili pre 18 godina bilo je sve u redu, a sada kada se projekat realozuje, ne valja im niko

  2. Kada neko svoju „stručnu analizu“ bazira na pokliču „cela će zemlja biti iskopana“, onda je taj ili glup, ili zlonameran. Razumem nečiji stav da je borba sama po sebi važna, ali kada oblačite kopačke da biste ušli u bazen i igrali vaterpolo onda se nemojte čuditi što vas publika ismeva svesna vašeg neznanja i pogrešnog izbora.

  3. Gospodjo Bojković,
    prevario sam se kada nisam očekivao ovo od Vas (oprostio sam Vam mešanje u problem Li jer, očigledno, niste znali šta radite).
    Vi se, gospodjo, zalažete za nered, nestabilnost, …, i još mnogo toga lošeg.
    Vi se zalažete kao za ekološki red, a Bgd Vam je nesnosno prljav, pun djubreta. Pa očistite provo Bgd pa da razgovaramo.
    Vi podržavate tamo neke ljude koji će na ulice, a ne kažete da sve što rade treba biti po zakobnu. Pitanje, jeste li svesni šta radite.
    Navlačite ljude i da krše zakon. Pa navlačite ih da završe u aps, gde im je i mesto, ako krše zakon.

    Manite se ćorava posla.
    Idite u pozorište. Tamo ste na svom terenu. Tamo Vam je mesto.

  4. Glumica je prespavala 12 godina posle 5. oktobra. Oni koje podržava su dali strancima i kriminalcima, banke, fabrike, rudnike… Neki dobiše 3 šećerane za celih 3 evra. Demokratski uspavana Ceco, trebalo je da štrajkujute mnogo ranije, možda kada su bivši ostavili bez posla 500.000 radnika.

Ostavite komentar


Društvo

Šta sve Beograd gubi izmeštanjem Starog savskog mosta? 10

Šta sve Beograd gubi izmeštanjem Starog savskog mosta?

Protest protiv izmeštanja Starog savskog mosta održava se danas u 17 časova ispred Filozofskog fakulteta. Ovim potezom gradskih vlasti Beograd ne gubi samo još jedan most koji povezuje ostale delove grada sa Novim Beogradom, već i simbol koji ima istorijski značaj.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.