Ceca Bojković za Danas o odluci Ustavnog suda: Borba protiv iskopavanja litijuma će se nastaviti

Ostavite komentar


  1. Naravno da ćemo se boriti!
    Dužni smo prema potomcima! Sumnjam da su relativno lako doneli uredbu jer su znali da je u suprotnosti sa Ustavom i Zakonom. Loptu su hteli da prebace na nekog drugog. Sumnjiva mi je bila Brnabićkina smirenost po donošenju uredbe!
    Protiv litijuma – samo snažnim javnim protestima.
    Ako se cela Srbija sjati u Jadar-NEĆE KOPATI!

  2. Ne dolaze po litijum u Srbiji Rio Tinto i Vucic vec zapadna civilizacija. Protesti su dakle ne samo protiv zagadjenja vec i neceg mnogo veceg.

  3. Ja sam za to da o ovome odluči narod i stručna lica. Glumci,pevači,političari…neka rade svoj posao. Znači referendum.

  4. Ako je RT dozvola za istraživanje istekla pre dve godine i ako je njihov direktor potvrdio da trenutno nemaju nikakvu dozvolu, zbog čega su RT i litijum (da li samo litijum?) sada ponovo tema i ko i zbog čega ovu priču ponovo pokreće?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.