Čedomir Stojković podneo krivične prijave: Vulin dao smernice da se delovanje Vagner grupe ne sprečava, Damnjan Knežević pristupio organizaciji

Ostavite komentar


  1. Proterati sve strane špijune,ratne huškace i domace placenike iz Srbije.Nezavisni sudovi,advokati,pravosudje EU napred da zavrsavamo ovo propadanje Srbije.

  2. A ne smeta vam kada placenici iz drugih zemalja ratuju u Ukrajini za Zelenskog &Co?! Neka i ukrajinska ambasada objavi poziv pa neka ide gde ko hoce i za koje pare hoce.

  3. Šta toliko lajete protiv „Vagnera“ a Francusku legiju stranaca ni ne spominjete,koja je razlika između njih.A ovaj nabeđeni advoka se ne bavi advokaturom nego sa politikom samo ima problem što ga niko ne zrezuje za suvu šljivu.

  4. Zar među patrotama u Rusiji nema dovoljno njih spremnih da poginu za suludu Putinovu politiku, pa im trebaju, iz uvoza psi, rata?

  5. Posto su decu potpuno unistili nudeci im kladionice i ulicu bez ikakvog kulturnog sadrzaja o obrazovanju da i ne govorim sad je red da ih salu direktno u smrt!!?Gde je kraj nasoj tragediji???

  6. Ruse ne mogu da izvade ni kožne gaće, a kamoli šačica desperado sa koja se povela za „lakom zaradom“, koja će ih skupo koštati. Očajnički potezi sasvim izvesno određuju gubitnika tekućeg rata.

  7. Свака част браћи са моје стране и честитке на ангажману! Наравно да се треба стати на пут фашизму и тиме омогући равнотежа (сузбијање НАТО интереса) у Европи. Живео Путин, слава Русији и молим лепо

  8. Ova klika će nas uništiti i sahraniti. Od ovog zla nema oporavka ako se ne trgnemo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.