Čedomir Stojković: U Nišu živi deset puta manje Rusa nego što je glasalo za Rusku stranku

Ostavite komentar


  1. Samo postojanje Ruske stranke je izdaja i okupacija. Šta me briga da je cela Srbija glasa za njih. Njima je mesto na Golom Otoku.

  2. Ne mogu da verujem sta ovaj prica ja mogu da glasam za koga hocu. Koliko je Vranjanaca glasalo za Madjare pre izvesnog vremena , ja cu da glasam za Ruse, koliko je Bosnjaka glasalo za Srbe i obrnuto, Srbi su glasali za Madjare..u cemu je problem.

  3. Za sledeće izbore treba kandidovati Marsovce za manjinsku stranke a njihova imena tražiti da NASA SAD nam pošalje spisak i tako obezbedimo sns-u još jedan glas

  4. Ruska stranka u Srbiji najveca prevara koju su smislili u SNS stranci.Put pod noge onima koji podrzavaju navedenu stranku pa pravac kod Putina.Ovde im nije mesto jer je ovo Srbija

  5. Svi zaboravljaju da je 8. oktobra 1944. godine otpočela operacija oslobađanja Niša, u kojoj je učestvovala i Crvena armija. Određeni broj boraca Crvene armije je poginuo u ovim borbama, a kako kod nas na svim izborima i mrtvi glasaju, naravno da su poginuli sovjetski vojnici u Nišu glasali za Rusku stranku, a ovo objašnjava ove čudne brojeve. Dakle, sve je u redu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.