Još se mreže nisu ni ohladile od izuzetno uspešnog prvog kola Premijer lige, a već danas, zbog zgusnutog rasporeda koji je na Ostrvu planiran u drugom delu sezone, počinje drugo.

Čelsi će imati priliku da valorizuje bodove koje je timu doneo Didije Drogba u nadoknadi vremena prvog kola, a Volvsi Nenada Milijaša gostuju Viganu sa željom da poprave loš utisak iz meča protiv Vest Hema. Srpski reprezentativac u Čelsiju Bane Ivanović proveo je prvi meč na klupi trenera Karla Anćelotija, ali se tu našao zbog poštede italijanskog stručnjaka, jer je pouzdani defanzivac imao naporan put iz Južne Afrike u kojoj je bio kao član srpskog nacionalnog tima.

Aktuelni šampion Mančester junajted gostuje novom prvoligašu Barnliju, a ostaje da se vidi hoće li „srpski đavoli“ Nemanja Vidić i Zoran Tošić ovoga puta biti u zamislima trenera Aleksa Fergusona. Na meču Liverpula i Stouka biće viđen još jedan „sudar“ starosedeoca i novajlije, a sve osim pobede crvenih biće ravno senzaciji. Sa druge strane, neizvesni, tvrdi mečevi bez pravog favorita igraju se između Birmingema i Portsmuta kao i Hala i Totenhema.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari