Čemu i kome služe stranački direktori škola?

Ostavite komentar


  1. I jos sluze da pljackaju i angazuju problematicne firme sns i da im prebacuju pare za fiktivne fakture. Za razne radove pa cak i ciscenje dvorista.

  2. Za.unistavanje svega oko sebe a narocito skolske imovine !!Pretvarajuci sve u beton. A zelenilo ono malo sto je ostalo unistise !

  3. Ministar postavlja podobnog direktora,direktor odan vladajućoj garnituri, zapošljava po nalogu predsednika opštine, zaposleni prosvetni radnik se odmah vrbuje kao potencijalni glasač i agitaor za ibore itd. Taktika razrađena, svi podobni, a obrazovanje je važno koliko i lanjski sneg.

  4. Stranački direktori služe da drže pod kontrolom „stado“ i sprovode pranje para kroz javne nabavke.

  5. „Čemu i kome služe stranački direktori škola?..“
    – Isto čemu odn. kome i ostali „partijski uhljebi“ u skupštini, u JP i državnim organima, u lokalnim samoupravama, itd..

  6. Што се чудите,па увек је било политичко постављање кадра,заборавили сте шта су Вук и Даница радили док су ведрини и облачили а има рог кадра и данас.Свако своме.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.