Cena karte u Novom Sadu sa 65 na 100 dinara, GSP tvrdi da to nije poskupljenje

Ostavite komentar


  1. Ali čekajte, zaista je misleading ovaj naslov. Ako cena karte ostaje 65 dinara, uz korišćenje kartice koja se dopunjuje, onda zaista nije poskupljenje. Takođe, zašto se u drugom delu teksta priča o personalizovanoj kartici kad je očigledno da se za ovo ne koriste personalizovane kartice?

  2. U NIŠU već dve godine nema jeftinija karta od 80din (pa na gore)Mi smo onda NAJAČI (mi imamo gradonačelnicu koja se BORI ZA NAS ) pošto sam čula da je u Beogradu 50 din

  3. Da nisu GRAS- u ukinuli subvenciju za gorivo pa primoran na „radikalne“ mere?
    Da je pametan narod( ko što nije) pa da NIKO ne plaće kartu..da sve izbace ne mogu,da voze prazni ne isplati se..pa nek vide..

  4. U Beogradu je karta budzasto za ceo dan,, auto put ne placaju, tek od Stare Pazove…ipak je Beograd i uža Srbija siromasna regija i treba je pomoci, za razliku od Vojvodine

  5. Ha! Bune se za malo povecanje a mi u Subotici vec par godina placamo vise od 100 din za kartu a elektronska je 90 din pa sta se bunite mora se presednikov budzet napunit pre nego sidje s vlasti

  6. Lopovi SNS-ovi opet na delu,cudi me pred izbore ali dobro,koji glas manje nije na odmet! Nadam se da ih od Decembra necemo vise videti u gradskoj vlasti a sve je u nasim rukama pa ovako velik udar na vec tanak novcanik nece trajati dugo.

  7. Nije poskupljenje, evo secam se kad je sapun bio 30 dinara pre kovida, a sada je 90, ali nije poskupeo ni sapun, pa sta je vama?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.