Ceo život u nauci: Ko je nova ministarka Jelena Begović?

Ostavite komentar


  1. Odlična naučnica. Ne volim što je u SNS-u, ali bolje da je ona tu nego neka budala koja je od nauke savladala jedino bukvar. Nadam se da će uspeti da popravi situaciju.

  2. Svaka čast za novu ministricu, ali mnogo bolje bi bilo da je ostala u nauci, šteta za nauku i medicinu.

  3. Најјаче је бити рецензент у Елементима, волео бих да знам шта ту има да се рецензира?! Нова министарка је, без, сумње одличан истраживач-

  4. Ako je dobar naučnik, onda je Srbija izgubila dobrog naučnika, a dobila lošeg političara…

  5. Svaka čast njenom znanju, koje je neosporno.
    Međutim, u današnje vreme, kada sve počiva na bazi profita, jednu takvu vrhunsku stručnjakinju stavljati da deluje na pozicijifunkciji gde vlada prava bitka menadžerskih ajkula je promašena stvar. Izvinjavam se na iskrenosti, zbilja mislim tako, jer mentalni sklop jednog pravog naučnika s jedne strane i balkanskog političara s druge strane, su sasvim dva odvojena sveta i nemaju ništa zajedničko.

  6. A znate li da je ona potpisala da se uzima i proučava srpski genetski materijal,a? Amerikancima na izvolite!

  7. kakva je naucnica je upitno a ministarka je neupucena, neuka, uzasna. imam licno iskustvo s njom, zena nije za mesto ministra ni slucajno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.