Ceo život žrtva: Kako su tabloidni mediji iskoristili atentat na Fica da ponovo stave Vučića u fokus?

Ostavite komentar


  1. Nadam se da je pisac svestan šta je hteo da kaže ovim tekstom. Moj stav je – protiv bilo kakvog nasilja, a to očigledno nije smisao teksta.

  2. Samo lud vrši nasilje ali ima ono čuvaj me Bože od prijatelja od neprijatelja ću sam.

  3. Kako nazvati čoveka koji svaki tragični događaj koristi da bi sebe stavio u centar opšte pažnje? Da još jednom, po ko zna koji put predstavi sebe kao potencijalnu žrtvu. Njegovi botovi i ovde zauzimaju većinu prostora u komentarima, a razuman, pametan i objektivan svet, ćuti.

  4. Nemoj da brineš poslušnike čuvaju , ubijaju samo poštene i nekorumpirane političare. AV ne spada u tu grupu i mirno može da spava i laže ovaj narod svakog dana sa svih mogućih TV kanala.

  5. Sta ocekivati drugo od vodje navijackih grupa. U njegovom vaspitanju ponetom iz kuce, i politickom obrazovanju u SRS i skolovanju marketinga u Americi? Savrseno funcionise. On nemoze biti moj predsednik, jer mi je nasilno, nezakonito uzimao 4 god. Zaradjenog 56.god. priznatog staza.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.