Četvrti Kanabis marš 29. septembra u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Eto komedije, i takva ce da bude sve dok jednog lepog dana, neka od velikih americkih korporacija koja gaji legalizovani kanabis u Americi ne dodje u Srbiju, objasni Vucicu da je to jos jedna ‘strana investicija’, i odjednom nestaju idiotski clanci: „Uzgajao Skank u garazi“, … a TV Pink javlja o jos jednoj demokratskoj tekovini sa Zapada koju je vuciceva Srbija uspesno prihvatila?

  2. Neznam dali je ova biljka nepravedno osuđena ili ne, ali znam da srpskom mladošću pune zatvore u Srbiji,jer u vremenu nedaća i teškog života neki čak dobri momci posegnu za prodajom ove biljke,pa ih čeka robija od tri godine i više.Sudovi se utrkuju ko će više da osudi „boraniju“,dok država trguje ovom biljkom bez ikakvih posledica.Legalizacijom bi se svakako uveo red,ali nisam siguran da će do iste doći jer je novac u pitanju.Krivično delo je definisano kao „delo protivu zdravlja ljudi“,a kada poznati prerađivači mesa uvoze ono što na zapadu ne daju ni psima,onda je to itekako zdravo za srpski narod.Kao posledicu imamo to da na prvoj hiruškoj ne mogu da stignu da odstrane sve tumore kolona i čeka se u red.Ne verujem da će se Irka izboriti za status kanabisa jer novac je u pitanju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.