CG: Prijave zbog dolaska iz Srbije

Ostavite komentar


  1. Na šta je spala Crna Gora?! Dokle će ići ovo potonuće, da li će svi početi da ličena onog bolesnog nosonju, ostaje nam da vidimo? Mislim da je poput Bokase i Idi Amina, odlepio i ušao u „sivu zonu sumraka“. Ne piše mu se dobro.

    1. Realno ugrožavaju ljude u CG. Kod nas korona bukti, da sam bilo koja zemlja zabranio bih totalno dolaske iz RS bez obzira na navionalnu pripadnost.

      1. Mislite ugrožavaju ekološki, zdravstveni i svaki drugi Eldorado ili raj na zemlji, Ugrožavaju Milovu Goru, koju je, gle čuda, zaobišao i korona virus?! Interesantno je da korona virus „bukti“ u Srbiji a u Nemačkoj, Italiji, Španiji i drugim državama gde je umrlo na desetine hiljada ljudi, nema korone?! Da li se Vi samo pravite blesaviu ili, to stvarno jeste?

    2. Podnijete su krivične prijave jer su ponovo unijeli koronu u zemlju, a bili su na derbiju u BG

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.