Održavanjem izborne Skupštine Opšte udruženje preduzetnika opštine Golubac ponovo je počelo sa radom i aktivnostima. Pored pojedinaca, interes Udruženja je bio i uključivanje i drugih preduzetnika i lica koja do sada odredbama Statuta nisu mogli da budu članovi ovog Udruženja. Za predsednika je izabran Bojan Radovanović iz Golupca, a za njegove zamenike Aca Milunović iz Kudreša i Živorad Stević iz Braničeva.

– Udruženje je na ovoj sednici usvojilo i strateške pravce svog delovanja i unapređenja uslova za poslovanje preduzetnika u opštini kao i saradnju sa lokalnom samoupravom. Polazeći od značajnih uslova koje Golubac kao opština ima-Dunav, istorijsko nasleđe, zdrava i nezagađena okolina su jedno od prioriteta aktivnosti na ukjučivanju domaćih i stranih investitora u realizaciji razvojnih projekata i revitalizacije golubačkog kraja – naglasio je predsednik Udruženja preduzetnika Bojan Radovanović.

Novo rukovodstvo Opšteg udruženja preduzetnika opštine Golubac u razgovoru sa aktuelnim rukovodstvom lokalne samouprave predstavilo je buduće pravce svog delovanja kao i probleme u obezbeđivanju infratsrukturnih uslova za svoj rad. Pokrenuto je i pitanje buduće privatizacije Društvenog preduzeća ,,Ivan Milutinović’’ koja je kako je rečeno od velikog značaja za radnike i opštinu Golubac. Razgovaralo se i o prostornom planu opštine koji je od velikog značaja za planiranje budućih investicija i boljeg života gradjana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari