Činčile podelile poslanike, Rističević nudio ostavku

Odbor za poljoprivredu ukinuo zabranu farmerskog uzgajanja krznašica

Ostavite komentar


  1. Ne bih se cudio da Risticevic ima nameru da se bavi uzgojem cincila, pa priprema teren za sebe, a sto se tice samog „biznisa“ sa cincilama koji bi se time otvorio, to ce nas svrstati u divljake (sto mozda i nije pogresno).

  2. Seljoberska posla. Taj Risticevic je mnogo zla naneo Srbiji a za svoje licne interese je dobar.

  3. To još uvek nije konačna odluka!
    Ne daj bože da ova šaka jada iz ministarstva poljoprivrede može da donosi tako važne odluke. Oni se samo nadju i izgleda kao da rade nešto bitno.
    Risticevic je juče pokazao koliko je nekulturan, prost, neobrazovani i zao. Svako ko ima bar gram mozga u glavi može da zaključi da su ovo nelegalne stvari i da cela država stoji iza ovoga jer da nije tako neko bi odavno popio pedalu. Stanovništvo Srbije ovo ne zeli, većina ovo ne zeli, Srbija nije država kroz koju će svi da prolaze i da je koriste. Narod ovo ne zeli i narod će se dići.
    Oni imaju pare a narod ima srce.

  4. Bio sam prisutan sednoci pomenutog odbora za poljoprivredu. Predstavniku odgaivača Snježani Milosavljević predsedavajući nije dao da iznese svoj stav. Razlog je bio sto se i pored poziva niko nije pojavio ispred DZZŽ. Time su odgsivači stavljeni u isti koš sa neodgovornim društvima za zaštitu životonja.

  5. Ovaj seljober je korumpiran da pravi lažnu sliku o Srbima,mnogo mu pomaže njegov učenik Atlagić kvazi profesor.

  6. Gospodin Risticevic treba da da ostavku jer je van pameti uzgajati bilo koje zivo bice da bi se ubilo i zaradilo.
    Mnoge Evropske zemlje su zabranile takve stvari a gospodin iz Seljacke stranke hoce da nas vrati 50 godina unazad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.