CINS: Kako su Pink i Hepi otpisali milionski dug radikalima?

Ostavite komentar


  1. To što je oprošteno dug radikalima po odluci odgovornih na Pinku i Hepiju ne znači da je opravdano da Ministarstvo finansija, Sektor poreske uprave godinama otpisuje poreski dug Pinku i Hepiju.
    Koja persona iz države je dala podršku bezakonju i omogućila i učinila krivično delo protiv interesa države? Zbog toga mora snositi zakonsku odgovornost. Poreski dug se mora naplatiti retroaktivno za barem poslednjih 13 godina i to sve sa obračunatom zateznom zakonskom kamatom. To će Željka Mitrovića i Peconija zaboleti kao da ih je ujeo komarac. Milijarderi i milioneri ne plaćaju porez a sirotinja zbog nemogućnosti plaćanja Infostana za nekoliko godina bude iseljenja iz stana koji advokatska mafija preko svojih javnih izvršitelja otme i koristi za korupciju, podmićivanje ili ih proda često zbog hitnosti i ispod tržišne cene.
    Samo u Tunguziji se ovakvi medijski i drugi mega lopovi tove kao svinje pred klanje. Možda im to i predstoji ( klanje misli se na hapšenje) ako sirotinji pukne film pa zauzme ulice i pokrene generalni štrajk.

  2. Radio sam pre dosta godina neki software sa agenciju koja drži većinu bilborda (namerno ime ne pominjem, svi znate). I kreće kampanja, ja kažem njihovom menadžeru – biće sada para, 100 posto zauzeće bilborda. Ma kakvi odgovara, pa niko ne plaća. Oni koji su vlast neće platiti jer su vlast, a oni koji nisu, njima ne smeš da naplatiš, jer možda postanu vlast. Bez šale.

  3. Pa šta ako je neko nekome oprostio dug , njegove su pare , šta to vas boli ???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.