Ekipa požarevačke televizije „TV-012“ nakon snimanja reportaže u Staroj Palanci na Dunavu, koja se bavila jedinstvenim slučajem u Srbiji, a možda i šire, o mestu koja ima desetak kuće i čak sedam kafana koje i zimi i leti uspešno rade-imala je u jednoj od njih zanimljiv susret sa jednom poznatom ličnošću.

U Čuvenoj kafani „Kod Đele. Ekipa „TV-012“ svratila je da se okrepi i da sa gazdom kafane Goranom Anđelkovićem popriča o njenom istorijatu. Dok su pričali u kafanu je došao beogradski glumac Pozorišta na Terazijama Aleksandar Dunić, poznatiji po svojim ulogama Kokana u seriji „Porodično blago“, koja se upravo reprizira na našem Javnom servisi i Ćirka iz serije „Bela lađa“.

Tom prilikom je za naš list otkrio je nekoliko detalja iz nastavka serije i o zdravstvenom stanju glavnog protagoniste u seriji, glumca Milana Laneta Gutovića, koji je maestralno odigrao lik Srećka Šojića, jer je Gutović pre izvesnog vremena doživeo težak infarkt.

– Lane se brzo oporavio, sve scene je maestralno odigrao i nije pokazivao nikakav napor tokom snimanja, tako da je on trenutno zdravstveno sasvim dobro. Što se tiče nekih detalja mogu vam samo reći da će Ćirko od sluge Srećaka Šojića dogurati do ministra prosvete, a šta će biti sa Šojićem i ostalim likovima, kao i drugim detaljima iz serije saznaćete u nastavku serije- sa osmehom na lici rekao nam je Dunć pozdravljajući se sa ekipom „TV-012“ te poručio da će rado gostovati na televiziji za koju rade, a i da se nada da će se sa nekom predstavom Pozorišta na Terazijama predstaviti požarevačkoj pozorišnoj publici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari