Čišćenje policije prljavim sredstvima

Struci nejasno na koji način ministar Nebojša Stefanović planira da dekriminalizuje MUP do Nove godine

Ostavite komentar


  1. Ne mogu kriminalci sprovoditi dekriminalizaciju policije, Duga stvar, dekriminalizacija se ne može vršiti samo davanjem otkaza, već osudom za kriminal i otkazom. Za uvođenje reda u policiju i druge državne službe treba uvesti institu nečasnog otpusta zbog zaoupotreba u vršenju službene dužnosti, pa kao polsedica toga se radni staž navršen na takvim pslovima ne računa u penzijski staž. Kako da dekriminalizaciju sprovodi i kontroliše krpena lutka Stefanović Slina koji ima lažni doktorat? Ili da to ima blagoslov onoga koji je takve krpene lutke i doveo? Bilo bi interesantno utvrditi od kuda to da dobar deo zapolsenih u MUP ima diplome kojekakvih učiteljskih fakulteta kao dokaz da imaju visoko stručnu spremu? Kakva je to kvalifikacija, da či policajci obrazuju i vaspitavaju? Za pravo čišćenje bi trebalo dovesti eliota Nesa, mi takvog nemamo, tu se potpuno čisti ljudi nisu mogli domoći više funkcije od portirske.

  2. Čišćenje treba početi pre svega i pre svih od njega samog. Niko nikada neće moći da me ubedi da on, Nebojša iz Beograda a naravno i veliki vođa nisu ne umešani nego idejni tvorci kriminalnog rušenja u Savamali.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.