Čitaoci debatovali sa Basarom i Kulačinom u redakciji Danasa (VIDEO)

Druženje sa članovima Kluba čitalaca Danasa

Ostavite komentar


  1. Imam pitanje za uvaženu redakciju Danasa.Da li je hepening bio u radno vreme???Brine me taj podatak i baca u nespokoj.Zašto???Pa ako je bio u radno vreme,kako je službeni službenik Službenog glasnika bio prisutan???Posledično,da li će trpeti neke sankcije povodom toga na svome radnom mestu od poslovično stroge,ali pravične Dr. Dželene Trajvan???Živa nisam u očekivanju odgovora.

    1. pa bas je bio na svom radnom mestu izvrsavajuci radne zadatke po ugovoru – da anestezira javnost tako sto im u lice kaze istinu i objasni sta ih ceka u bliskoj buducnosti

  2. Mozda nam SveBas olaksa muke i osnuje sopstvenu politicku partiju, ja verovatno i necu, ali ce Congradina sigurno da dobije clansku knjizicu ‘broj dva’, … jer, verovatno nema boljeg nacina da se Jeremicu i Djilasu ‘dodje glave,?
    Barem dok se Prvorodjeni ne ‘poboljsa’ do te mere da se cela redakcija Danada ne uclani u Naprednjake?!
    Svi smo izgleda ‘odlepili’ pod Vucicem, … ?

  3. pozdrav za sve koi radite u danasu naj bolji ste i sao cu vam pozeleti da se ne menjate ni u 2020 godini

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.