Čitaoci vratili Gardijan na zelenu granu

Ostavite komentar


  1. S tim što bi Danas, mada ispravan u stavovima i pogledima, mogao da ima malo bogatiji sadržaj. Nije to dobro, siromašno je.

  2. Gardijan jeste na „zelenoj grani“ tj.blizak je islamskom pogledu na svet!

  3. Obzirom da redovno objavljujete pljuvačine SNS bota Klanščeka i da mi niste obajvili poslednjih 10 (pristojnih) komentara, ja sam prestao da kupujem Danas koji čitam od osnivanja, pa neka vas sad izdržavaju Klanšček, njegovi prijatelji Žeks i Sarapa, a naročito botovi čije komentare uvek objavljujete. Možda dobijete nešto i iz budžeta za iskazanu lojalnost.

  4. Koga još u ovoj zemlji treba da zbole zbog Gardijana engleskog
    fuj, dosta vas je pirati jedni.

    1. Mislim da vas boli to što ste imali u rukama 40 000 koje ste morate da uplatite nekome uz koga ste samo zgbog koristi.

  5. Pametno – ugledajte se na Gardijan, BBC i CNN. Uskoro cete zavrsiti kao Huffington Post…

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 6

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.