Članovi Kriznog štaba: Ne obraćati pažnju na terapije koje se promovišu u medijima

Povodom nadrilekarstva koje promoviše Željko Mitrović na TV Pink

Ostavite komentar


  1. „Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je nakon odgovora dva doktora zamolio da se pitanja iz zdravstva ne prebacuju na teren politike.“

    Da, a „teren politike“ je svako pitanje koje vam ne odgovara, zar ne?
    Dosta više s tim otrcanim „to je politika“ forama!

  2. Raduje me što je i danas režimski novinar iz Srpskog telegrafa pomenuo Đilasa i Šolaka i koliko sam razumeo, zatražio odgovornost za Anu Lalić, koja je pre tri nedelje objavila tekst o Pokrajinskom kliničkom centru, koji ja i danas potpisujem.

  3. Zašto ministar kaže da je ovo političko pitanje? Kakve veze Mitrović ima sa politikom? Da je neko drugi u pitanju bio bi uhapšen.

    1. Kako sad pink mitrovic politicko pitanje?
      Isti ovaj zlatibor sto svoje kolege, a ne i sebe, zove strukom je juce, bez da ga je iko ista pitao, pricao o roze mitrovicu sve sa pohvalama „sto se nije sakrio“???
      Zlatibora pod hitno na pink orosavanje jer ne zna covek sta je bilo juce!!!
      Vec je zaboravio da je doktor, danas je verovatno nesvestan cinjenice i da je ministar.
      I to zdravlja!
      I to bez „odredjenih genitalija“.

    2. Ne zaboravite da je za sirenje laznih vesti odredjena kazna zatvora, posebno u vanrednom stanju. I sta cemo sad !?

  4. Ako je to za Lončara „politički teren“, on takvim odgovorom ustvari priznaje da je Željko Mitrović deo političkog aparata, servis ove vlasti, zaštićena vrsta. Mislim, nije da nismo znali, ali lepo je kad se to potvrdi.

  5. Neka se doktor izjasni cemu nosenje maski i pridrzavanje mera kad ce deca na silu u skole za dve sedmice da se na silu zaraze sta ako necije dete umre ko ce da odgovara

  6. A napadaju Noleta zbog izjave o vakcinisanju. Mitrović na nacionalnoj frekvenciji promoviše nadrilekarszvo.

  7. Bravo za ministra Lončara: tokom cele konferencije ni jednom (ali baš ni jednom) nije pravilno upotrebio glagol „trebati“. To „trebate“ da prezentujete đacima u okviru tv- nastave.

  8. Ja ne obraćam pažnju jer znam da iz izvora kao što je Pink mogu dobiti samo budalaštine. Ali nije dovoljno ne obraćati pažnju, jer neko neuk će možda izgubiti život jer je poverovao u te budalaštine.
    Zato imamo (ili bi trebalo da imamo) Struku koja itetako, ne samo što obraća pažnju, nego i preduzima mere protiv šarlatana koji dovode tuđe živote u opasnost.
    Da, ali naš problem je što je Struka potpuno podređena Politici, čiji su veoma važni zupčanici ti isti šarlatani..

  9. Ministar je u pravu, kakva nam je politika i političari,ovo lupetanje ružičastog je politika naših političara naročito onih koji su na vlasti i svakog dana kokodaču sa ružičastog ekrana

  10. Članovi kriznog štaba se plaše Pinka i drugih tabloida. Znaju čiju ruku bi ugrizli.
    A Djokovića već mogu da razvuku po maksimumu.

  11. Neverovatno da niko ne sme ni da pomene pink ili Zeljka. Na pitanje o nadrilekarstvu odgovaraju samo da oni primenjuju naucno dokazane metode hahahaha. Pa da li je moguce da je i zeks jaci od Srbije, cak se doktori plase i da ga pomenu, a Lonce cak ne sme ni da odgovori hahahaha. Treba Kona da pitaju, kad je odgovorio Djokovicu, nek odgovori i Zeljku.

  12. Zeljko Mitrovic bi trebao da poslusa savete strucnjaka i prestane da se bavi terapijama jer je stvarno poceo da pokazuje da je njemu pod hitno potrebna terapija.

  13. Jeste skupo, ali sam vec kupio 3 UV ventilatora za moju automehanicarsku radnju.

  14. Klovn , zvani Zeljko Mitrovic , odlicno igra svoju ulogu klovna i skrece paznju sa mnogo ozbiljnijih problema koji sa valjaju “ iza brada “ a to je ekonomska kriza sa promasenim investicijama kao Gasovod “ Turki tok ( zaboravljen ) milionski dugovi Avio kompanije “ Air Serbia „a koji ce gradjani Srbije platiti iz svojih dzepova iako je privatizovana , placanje ( ? ) tri minimalca ( 250 – 260 Eura ) sredinom Maja kao pomoc preduzecima a u EU ( Republika Hrvatska ) redovno placa ( 529 Eura ) na kraju svakog meseca a o odpustanjima da ne ni pomislim . . .
    Dakle . . . klovn zabavlja $s$ – pink ovcice a izbori se priblizavaju velikom brzinom sa rizikom jos 4 duge godine $n$ bagre na budzetu tj. u nasim dzepovima . . .

  15. Svi ima da odgovarate kada padne diktator. Lažovi, ima Te li vi savest, decu, potrodicu. Bojite li se boga kada ovako lažete i štitite ubicu,narkomana i čoveka koji milione eura duguje za porez. Samo da je platio porez, bar bi nekoliko života bilo spaseno.

  16. Do korone od 2009. i početka isplata, mogli smo da se prijavim tokom 6 meseci od dobijanja otkaza, ali se prima i kraće pomoć. Sada tokom ove izgibije mogu da se prijave i dobiju pare samo otpušteni tokom korone, mi koji smo otpušteni pre nje ne smemo da se prijavimo. Odbijeni smo i treba da pocrkamo, a nezaposleni smo duže od ovih tokom korone. Svi ćute, niko ne piše kako mafija diktatorska laže i licemeri od mog poreza. Nikad više doprinosi u Srbiji!!!

  17. U staroj Crnoj gori postojao je odevni predmet koji se zvao „struka“. A to je komad sukna dva metra puta 70 cm.
    Rovinski navodi da bez struke Crnogorac ne izlazi iz kuće,.
    pošto ga ona štiti od vjetra i kiše, nju prostire kada treba da
    prespava, na nju vadi hranu iz torbice, njome se pokriva, a
    njome se i diči kada kada je na razne načine nosi preko ramena…Dakle služila je za za sve i svašta ili bolje rečeno imala je univerzalni karakter.
    Analogno: naš Vrhovni korona virus koriste struku i svoje lekare poslušnike kad god mu treba da proguraju neke svoje stupidne odluke!

  18. Struka je svesno izbegla da osudi nadrilekarstvo koje propagira Z.Mitrovic.Da li je moguce da misle da smo prevideli sta je TREBALO da kazu a nisu smeli. Medjutim, ne treba izgubiti iz vida i izjavu ministra Loncara da je svaki dinar iz zdravstvenog fonda utrosen u te namene. Pre 5-6 meseci predsednik je javno, pred kamerama, sa ociglednom ljutnjom izrekao da „niko ne zna gde su pare za zdravstvo zavrsile“. Ponovio je – „to niko ne zna“. Ovo je jedinstvena otvorena predsednikova izjava o nepoznatim tokovima novca bilo kog ministarstva, iako to i nije njegova nadleznost. Nesumnjivo je da ce sve to prekriti korona, snegovi i shas a mi cemo aplaudiranjem pravim herojima u zdravstvu koji se neposredno bore za zivote biti pogresno shvaceni da imamo poverenje u bas sve sto nam je servirano svakog dana na konferencijamo za stampu.

  19. Zeljko Mitrovic bi trebalo da bude na celu Kriznog staba,jer se jedino on legitimisao kao ozbiljan naucnik,a njegov izum svakodnevno dobija priznanja sirom sveta.Necu sendvic,hocu vizir.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.