Članovi pokreta Pravda za Davida sprečili održavanje koncerta Harisa Džinovića u Banjaluci

Ostavite komentar


  1. Dragicevica treba uhapsiti jer remeti javni red i mir,stranu na to sto je sve pod velom stranih sluzbi i srbomrzaca.Primer u Sarajevu se odrzava skup pravda za Davida ,a stradao je pod sumnjivim okolnostima i mladic Memic zasto za njega ne organizuju protest pravda za Memica .Po tome se vidi da je ovaj dogadjaj u Srpskoj izmanipulisan i podrzan na steroidima stranaca .

    1. Znaci treba da se ćuti na sva buduća nerazjašnjena ubistva, da bi ovi sto nerazjašnjeno ubijaju mogli na miru da rade svoj posao? Sta li ti imaš u glavi umesto mozga?

      1. A ti bi Predraze da se takve stvari resavaju na ulici. Da narod sudi i resava a sve u ime naroda. Ako si stariji od 15 godina onda ni tebi mozak izgleda nije jaca strana.

        1. Vi pojedini kad se iselite, pre nego sto zaboravite jezik, zaboravite zašto ste otišli. Da institucije koje to treba da reše funkcionišu ne bi narod morao da traži pravdu na ulici

          1. Ako institucije ne rade kako treba treba ih popravljati sto je dug proces pogotovo u Banja Luci. Ako si uverenja da ce „narod na ulici da nadje pravdu“ i popravi stanje onda ili nemas blage veze sa zivotom ili nemas vise od 15 godina. Mi pojedini ne zaboravljamo jezik kad se iselimo nego jos bolje utvrdimo onaj kojim se sluzimo tamo gde zivimo. Kad vec pausalno generalizujes da ti tako i odgovorim jer svako dublje objasnjenje neces razumeti.

    2. Seselj je odlican trbuhozborac, zaista.
      Samo ne znam kako se ti osecas posle zavucene ruke u privatne delove?

    3. Opet spoljni faktor a….koji ti imas ineteres ne znam… Malo veci od sendvica verovatno…

  2. Браво и свака част људи , и ми у Србији би требало да се угледамо на вас . Србија је „естрадна држава “ , код нас су певачи , позната лица са тв-а , спортисти ( нек ми опросте они часни који су мањина ) увек на страни ове и свих досада који су били на власти . За њих не важе закони , они су свуда повлашћени тако да је Србија „естрадна држава “ , једини начин је бојкот њихових наступа и драго ми је да сте то урадили .

    1. Ti ocigledno ne znas o cemu pricas. Ovde se ne radi o bojkotu nego o nasilnom prekidu necega sto je uredno prijavljeno i dogovoreno po vazecim zakonima. U Australiji gde zivim ovako nesto ne bi nikom palo na pamet. Stetu bi platila policija jer nije sprecila prekid. E ali zato da ne bi platili ove sto protestuju bi pohapsila a ako bi se opirali ispendrecili pa pohapsili. U najgorem slucaju upotrebili bi tejzere jer ko si ti da zabranis neciji koncert?

      1. Onog trenutka kada si rekao da živiš u Austriji, svako poređenje sa Balkanom pada u vodu. Postavlja se pitanje kako do pravde na Balkanu, kada te sistem tera na marginu, a ne kako do pravde u Austriji. U Nišu novogodišnji koncert finansiraju NEPOZNATI DONATORI već godinama. Koliko li im gradska uprava dozvoli da zarade u toku godine na uštrb firmi koje poštemo rade?? Ali mi to ne znamo, jer ne znamo ko plaća koncerte. E, zato treba zabraniti i njih. Mada to je nemoguće jer je ovde estrada jača od države…pere pare za stranku….

        1. Vlade prvo me udostoj pazljivim citanjem mog komentara pa onda komentarisi. Tvoj komentar me podseca na izjavu Narodnog heroja Vlade Segrta 1981 godino po izlasku Draskovicevog Noza kada je izjavio „drugovi ja tu knjigu nisam procitao ali je u napred osudjujem kao …..“ Ja ne zivim u Austriji. A ako su ti Australija i Austrija jedno te isto onda se obrati nastavniku koji te je ucio geografiju u 5-tom osnovne da ti vrati pare za skolarinu jer te nije nista naucio.

  3. Браво и свака част људи , и ми у Србији би требало да се угледамо на вас . Србија је „естрадна држава “ , код нас су певачи , позната лица са тв-а , спортисти ( нек ми опросте они часни који су мањина ) увек на страни ове и свих досада који су били на власти . За њих не важе закони , они су свуда повлашћени тако да је Србија „естрадна држава “ , једини начин је бојкот њихових наступа и драго ми је да сте то урадили .

  4. Da li je normalno , pristojno ljudski da se odrzava koncert ?! na mesto gde roditelji slomljeni od bola i tuge skoro godinu dana traze pravdu za svoje ubijeno dete ? Harisa sram bilo sto je prihvatio a vlast u RS sto im je uopste palo na pamet da organizuju koncert ! Inace nije nikog ni bilo ko je imao zelju da slusa pesme i slavi Novu godinu . Ko PEVA DOK LJUDI PLACU ??? Sram vas bilo !

    1. Idi na groblje pa narici do mile volje. Groblja su za naricanje i lelekanje a trgovi su za novu godinu za slavlje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.