Lončar otkrio ko će biti članovi u zdravstvenom timu za litijum

Ostavite komentar


  1. Mogu odmah da pocnu da se bave preventivno. Da obeleze celu regiju kao opasnu i nezdravu. Nazalost ne znam kako je i domenu lekara hemijski sastav vode, zemljista i vazduha.

  2. Dajte gradjane da biraju stručnjakinje a ne da ih bira vlast , najveci lobista Rio Tinta za koje lobira preko medija….

  3. Taj tim zadrzi za sebe… mi smo jos uvek zdrave pameti, znamo sta imamooo

  4. Direktori, savetnici, načelnici…da bismo pali na teme. Mnogo više znaju oni koji se svakodnevno bave svojim bazičnim poslom, imaju iskustvo, a ne funkcioneri. Ali, sa druge strane, funkcioneri postavljeni od SNS-a će slušati političke odluke. Setimo se KRiznog štaba u vreme kovida.

  5. Oooo,novi krizni stab,onaj predhodni u koroni nas je sludeo,sta li ovaj da nam radi???

  6. …ko je taj koji ce znati kakve su posledice , za 5-10 i vise g. onda ce biti kasno..

  7. Ovo podsjeca na onaj tim : nasjmesniji virus na svetu! Ovo je kriminal cime se sve gradjane manipulise samo da zapocne iskopavanje. Rok je vec iduce godine u proljece kazu njemacki strucnjaci rudarstva, a ne kako Vucic tvrdi tek za 2 godine.

  8. Dokle više.Ima li kraja.Ostavite ovu Srbiju i proučavajte kopanje litijuma u Nemačkoj.Možda im tu budete od koristi.U Srbiji nećete kopati.

  9. Posteni ,humani SNS ovci i ostali tzv. opozicionari
    Obezbedicete 20 generacija ali svima sleduje ,zna se sta je izvesno

  10. @Velimir: Doktor Smrt se dokazao. Zašto bi rizikovali sa neiskusnim kadrovima ili, dalekobilo, sa nekim ko se nema čime uceniti.

  11. Članovi su: Zoki Roleks, Đura Utoka, Mare Nasilje, Goksi Er Maks i Piki Šleper. I, naravno, Željko Mitrović.

  12. Biće oni koji su na kazanu kod Vučića.
    Ne verujem nikome koji ima bilo kakvu vezu sa njim.

  13. Hm, nema dr. Kona? 🙂 „Dr Smrt“ da garantuje zdravstvenu sigurnost? Neka hvala.

  14. A taj „zdravstveni tim“ ce da analizira mogucnost obolevanja na osnovu izvestaja „komisije“ koja ce da kaze da nema nikakvog rizika od zagadjenja. Ovi su zaista poludeli i tesko obavezali da moraju da kopaju litijum kada na sve nacine pokusavaju da nas preveslaju

  15. Sta lupa ova budala? Iskopavanje litijuma je sveobuhvatniji problem od zdravstvenog. Ekoloski, grografski itd. Kako i na osnovu cega ovi podobni lekari mogu nesto ozbiljno da zakljuce? Mogu samo da udovolje vodji da bi zadrzali direktorske pozicije.

  16. Pozvao bi i moju pokojnu babu da kaže nešto,al džaba ti frajeru,neće da se kopa,lepo ti reko Ćuta bolje oformi tim psihijatara da ti pregledaju šefa,čovek je skroz prolupao,a i tebi mož da daju neki savet,isti ste!!!

  17. Da li neko veruje da će taj tim konstatovati da je rudarenje litijuma štetno po zdrvlje?

  18. Zaista je sekund do 12 da se ova kriminogena skupina vladajućih i brojnih korumpiranih lažnih opozicionara iz protekle tri decenije potera iz fotelja na smetlište istorijei naravno procesuira. Privremena, prelazna, prinudna, stečajna…zovite kako hoćete vlada dok se skroz ne „pometu“ korumpirane, trule vrhuške policije, vojske, SPC, univerziteta, sudstva, zdravstva, sindikata…dok se ne upristoje mediji, profunkcionišu institucije pa tek onda izbori po sasvim drugačijim „pravilima igre“ a pre toga „debele“ lustracije za mnoge dosadašnje poziciono-opozicione štetočine (stranke i pokrete). I onda da se uspostavi neki model upravljanja državom sličan onom Predsedništvu SFRJ gde niko neće moćI da „greje fortelju“ bez obzira na učinak duže od 2 godine da se ne „ukvari“.

  19. Možemo li da znamo ko je Lončara ovlastio da bilo koga bira? Sa njegovom reputacijom on može da bira samo kifle u pekari. Koga vi pravite budalama?

  20. Da li je cela ekipa sa clanskim kartama, ili ih je neki drugi kriterijum opredelio za tu ulogu?

  21. Malo smo se uplašili i šta ćemo sad? Narod je krenuo, nema nazad! Zaigrali ste se, podigli ulog ali i podstakli kolektivno buđenje! Neće vam proći!

  22. Tim nije kompletan.
    Gde je Dr.Nestorović?
    Dr. Iz Niša uvek joker za upotrebu bilo koje vlasti , g. Tiodorovic?
    Dr.Kon, jel tunaka negde?

  23. Aktuelni ministar zdravlja je verifikobani srucnjak,doktor Smrt,za potrebe ZEMUNSKOG KLANA !U svakoj demokratskoj drzavi gde se poštuju i primenjuju zakoni-bio bi na visedecenijskoj -robiji.U Srbiji -on će odlučivati o štetnosti iskopavanja litijuma!!!Strava!!!

  24. Ako je bilo ko od predloženih član neke političke partije, da odmah bude zamenjen.

  25. Sve provereni SNS kadrovi. Nisam ni sumnjao u stručnost i objektivnost. Jel im već napisan izveštaj ili će ipak morati nešto da rade? Pitam za druga.

  26. Bila bi to ozbiljna ekipa da ne znamo da ste na vreme postavili svoje ljude na sva moguća iole bitna strateška mesta. Znamo da će borba biti surova, ali na našoj strani je pravda i prava nauka.
    Vama NIŠTA NIKO NE veruje.

  27. Neka šef tima bude dr Koluvija, a zamenik Branko Kockica ili Profitije. Očekujemo stručno mišljenje dr Nebojše iz Beograda, dr Jelene Trivan, Milana Antonijevića „Pravnika“, Svetislava Basare, Laze Ristovskog, Ive Štrljić i Aje Jung

  28. Za njih je to svršen čin. Sve lažu i varaju. Čak i priče o referendumu. Sve je laž.

  29. Zar je moguće da već prave tim za posledice uticaja rudarenja litijumom!!! Sve su to partijski kadrovi sa malo duše, malo znanja i mnogo zvanja! Narode moj, da li smo mi to zaslužili? Zamislite vlast koja je prvo kazala da je : stavljena tačka na iskopavanje litijuma i sada zabranjuje RTS – u da prenosi pobunu gradjana u vezi sa litijumom, kako bi totalno oslepeli Srbiju- tj. narod. Ovo je pitanje opstanka, pitanje časti, pitanje zdravlja svih nas! Nama je potrebna zdrava hrana, zdrav vazduh i voda,a ne rudarenje na najlepšim oranicama, voćnjacima i vinogradima! Hvala RioTintu i nemcima na brizi, možemo sami da uredjujeno našu Srbiju!

  30. Da li se seca helikoptera koji je pao, dok ga je on ceka sa bilesnim detetom sa Kosova

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.