CNN: Netanjahu razmatra plan da iseli sve civile iz severne Gaze i opkoli Hamas

Ostavite komentar


  1. Biće veselo kad počne raseljavanje Jevreja. Mnogo su se oni osilili. Dobro je rekao ajatolah Homeini: „Da svaki Arapin sipa samo jednu kofu vode na Izrael svi Jevreji bi se podavili.“ Možda se bliži vreme za takav epilog ovog genocidnog nasilja koje sprovode „bivši mučenici“.

  2. Па газа је већ опкољена и потпуно изолована. То је подручје које је 10 пута мање од срема, и они не могу на таквом подручују у таквим условима да савладају једну милицију наоружану лаким наоружањем, а они имају комплетмну војску свих родова и свк наоружани до зуба и још им у том геноциду помаже цео запад.

  3. Da prevedem:

    Plan je da počisti sve (preživele) Palestince iz Gaze, a koji ne ode biće smatran za teroristu i ubijen. Onda isto to čeka i Palestince sa Zapadne obale.

    Mislim, čak je i Pavelić bio bolji od ovih, on je makar 1/3 Srba planirao da prevede u katoličanstvo tojest da ih napravi u Hrvate, a Netanjahuov plan je sve proterati, a preostale tvrdoglavce pobiti.

    Oprosti nam Bože, sa kim se moja Srbija druži…

Ostavite komentar


Društvo

Napadnuti studenti za Danas: Šok bomba pod noge, u isto vreme došlo je 30 momaka u crnom sa kačketima 10

Napadnuti studenti za Danas: Šok bomba pod noge, u isto vreme došlo je 30 momaka u crnom sa kačketima

Prvo nam je bačena šok bomba pod noge, a onda smo čekali policiju sat i po, a onda je došao jedan policajac i u isto vreme još 30 momaka sa kačketima i maskama u crnom. Došlo je do koškanja, napali su nas i oni i pripadnici obezbeđenja, kaže za Danas student Srđan Đurić, jedan od dvoje koji su jutros povređeni i završili na Urgentnom centru nakon incidenta u kom je bačena eksplozivna naprava ispred Rektorata u Novom Sadu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.