Čobanin iz sela kod Rače kažnjen zbog čuvanja ovaca u vreme policijskog časa

Ostavite komentar


  1. Definitivno po oslobadjanju Srbije treba preispitati karijeru svakog sudije.Ispitati dal je radio po stranackim zakonima ili zakonima drzave Srbije i kakva je uloga bila u terorisanju gradjana za vreme diktature.

    1. Kadija te tuži kadija te sudi ko bre koga da ispita.Ovi plavci pola se zaražili dohvate čoveka šamaraju biju ljude krajne nekulturni psuju te ponižavaju i takvo izmatretiranog vode te kod specijalne sudije,katasrofa nedao ti bog da se nadješ u njihovom prisustvu polu su korupirani

  2. Te koji su kažnjavali treba pod hitno poslati, po onoj narodnoj da „čuvaju ovce jer nisu ni za šta drugo“ !

  3. pa nek mu ovce cuvaju ovi funkcioneri koji svaki dan glavinjaju bez veze s mozgon i imaju propusnice, a ovaj nesretnik ne moze svoje ovce da istera. na groblje. mozda da se ne zaraze mrtvaci ili ovce. idioti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.