Ćosić: Sve što je Pješčić izgovorio je neistina, radi se o smišljenoj kampanji

Ostavite komentar


  1. Šta bi Ćosić drugo rekao? Da li je Tramp ikad pomenut u pozitivnom kontekstu? Da li je N1 pristrasan medij u kome niko sem protivnika Vučića nema mesta? Šta je sa nalazima CNN-a? Mada, Draža ima tezgu u PLJiŽ, nije lako administratorima.

    1. A ti si sigurno jedan od „velikih patriota“, koji se danonoćno borite protiv svih mogućih izdajnika i špijuna(kao da vas je AV klonirao, svi ste isti).

    2. Ne videh da su Tramp, o kome i nemam neko visoko mišljenje, a ni Vučić, koji je posebna tema, igde pomenut u tekstu osim u ovom komentaru. Ne pozvati lica koja se okrivljuju za nešto da o tome kažu nešto stvarno ne priliči normalnom novinarstvu. U tom smislu negativni poeni za O2.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.