Na dan kada je Sportsko društvo“Partizan“ proslavilo svoj 66. rođendan u Požarevcu formiran je Inicijativni odbor Društva prijatelja Partizana iz Požarevca, koji imaju zadatak da u skorije vreme organizuju Skupštinu. Tako će biti obnovljen rad Društva koje je postojalo dugi niz godina i bilo je jedno od najbrojnih i najaktivnijih društava navijača Partizana u celoj staroj Jugoslaviji.

Za kratko vreme u Požarevcu potpisalo je nekoliko stotina navijača Partizana pristupnica za novoformirano društvo. Povodom obnovljenog rada društva navijača Partizana organizovaće se tradicionalna Crno-bela noć. Ona će se ovog puta održati u popularnom požarevačkom kafeu „Kasper“ 13. oktobra sa početkom u 21 čas. Goste će zabavljati poznati pevači partizanovci, Renato Henc, Zorana Pavić, Darko Lazić i drugi. Gosti večeri biće doskorašnji kapiten, sada direktor FK „Partizan“ Mladen Krstajić i sadašnji kapiten Saša Ilić. Najvljeni su da će da dođu i noizabrani predsednik SD „Partizan“ proslavljeni košarkaški trener tog kluba Duško Vujošević i potpredsednik čuveni naš plivač Milorad Čavić, inače počasni ljubičevski vitez.

Pre održavanja Crno-bele večeri na Gradskom stadionu odigraće se fudbalska utakmica između veterana Mladog radnika i Partizana, sa početkom u 15 časova. Tom utakmicom ujedno će se obeležiti i jubilej 85 godina postojanja Mladog radnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari