Autorima najboljih radova koji su u saradnji sa Poliklinikom „Dr Perunović“ učestvovali na konkursu raspisanom pod motom „Slikaj za život“ Opštinska uprava za obrazovanje i kulturu u Sremskoj Mitrovici dodelila je nagrade. Osnovci, učenici od petog do osmog razreda, izradili su 127 radova, idejnih rešenja plakata za borbu protiv droge.

Autorima najboljih radova koji su u saradnji sa Poliklinikom „Dr Perunović“ učestvovali na konkursu raspisanom pod motom „Slikaj za život“ Opštinska uprava za obrazovanje i kulturu u Sremskoj Mitrovici dodelila je nagrade. Osnovci, učenici od petog do osmog razreda, izradili su 127 radova, idejnih rešenja plakata za borbu protiv droge. Za najbolji, koji će se naći na bilbordima sremskomitrovačkih ulica, odabran je rad učenika V-3 odeljenja OŠ „Dobrosav Radosavljević Narod“ iz Mačvanske Mitrovice.
Pored ovog, u uži izbor odabrani su i radovi učenika VIII-2 OŠ „Boško Palkovljević Pinki“ u Sremskoj Mitrovici i VI-2 razreda OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Martinaca, a nagrađeno je i odeljenje VIII-1 iz OŠ „Dobrosav Radosavljević Narod“ u Mačvanskoj Mitrovici.
Dodeljeno je i više pojedinačnih nagrada koje su dobili radovi Maje Arbanas iz VIII-3 OŠ „Jovan Popović“, Nikole Romandića iz VI-1 OŠ „Jovan Popović“, Jelene Dragišić iz VIII-2 OŠ „Sveti Sava“, Nebojše Salaja, i Olivere Relja iz VIII-1 OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, Sanje Stojanović iz VIII-3 OŠ „Jovan Popović“, Katarine Peričin iz VIII-1 OŠ „Boško Palkovljević Pinki“ u Grgurevcima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari