Nema predaha za košarkaše Crvene zvezde u paklenoj aprilskoj seriji utakmica na tri „fronta“. Tri dana posle poraza od Žalgirisa u pretposlednjem kolu TOP 16 faze Evrolige i dugog putovanja od Kaunasa do Beograda, crveno-beli večeras u Valjevu, protiv domaćeg Metalca, nastavljaju borbu za dugo čekanu titulu šampiona Srbije.


– Metalac je ove sezone bio najprijatnije iznenađenje u regionalnoj ABA ligi. Pružaju dobre partije, u svojoj dvorani imaju sjajnu atmosferu i sigurno će pružiti maksimum u nameri da nas savladaju. U prvom delu sezone odigrali smo jedan neizvestan meč sa njima, ali naše ambicije su jasne. Želimo pobedu i u drugom kolu Superlige – kaže Dejan Radonjić, trener ekipe sa Malog Kalemegdana koja na ovo gostovanje ide u punom sastavu, jer su se pre meča u Litvaniji oporavili svi povređeni igrači.

U ostalim duelima drugog kola prvenstva Srbije branilac titule Partizan NIS dobio je Mega Leks (82:68), Vojvodina je uzela bodove Tamišu (67:65), a FMP lagano završio posao protiv Konstantina (82:69).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari