Čubrilo: Deo građana pobegao iz Srbije upravo zbog politike koju zastupa Gujon

Francuz sa srpskim državljanstvom, poznat po humanitarnom radu, imenovan za direktora Uprave za saradnju s dijasporom

Ostavite komentar


  1. zaista, nema smisla da visoki funkcioner MSP bude nezaposleni Francuz iako je vrlo dobronameran. Ali je mnogo, mnogo gore bilo resenje da francuska drzavljnka Milica Cubrilo, pomzanimanju prijateljica Bozidara Djelica, B. Tadica i funkcionerka DS postane: 1) direktor Turisticke organizacije Srbije. 2) ministarka za dijasporu, i 3) ambasador Srbije u Tunisu, iako nikad u zivotu nikakve veze nije imala ni sa MSP ni sa diplomatijom. Naravno, simpaticno je bilo obezbediti kredit iz budzeta Srbije svom suprugu Filipovicu za vise stotina hiljada evra, kako bi on „snimio film“ (koji niko nikad nije video)

    1. Eh, kada jedan mladi politikant stvori „karijeru“ podilazeci najprimitivnimijim strastima. Dakle o Srbima (da li se to odnosi na nase drzavljane, ili one koji smatraju da su Srbi?) brunuce STRANAC! Kako neko ko nije ni rodjen, ni odrastao, a ni poreklom odavde moze da obezbedi : „pružanje pomoći u očuvanju i razvoju duhovne, nacionalne i kulturne samobitnosti srpskog naroda izvan Srbije…“???

      1. A nije vam smetalo što je Milica Čubrilo rođena u Tunisu a ceo život provela u Francuskoj? Arno Gujon je za vas intelektualna i moralna gromada. Jadna su deca koja imaju takvu profesorku.

      2. @profesorka

        Da li to isto vazi i za Dinka Gruhonjica ili za Nedina Sejdimovica iz NDNV-a, Autonomije i VOICE-a? Nisu ni oni rodjeni u Srbiji, niti su odrasli u Srbiji a ni poreklom nisu iz Srbije ali se nisi zalila sto se bave Srbijom i Srbima.

  2. Било би добро споразумети се са Француском да сав њихов олош који не цени Француску Републику извезу у Србију, а да из Србије увезу све којима се србовање попело на врх главе.

    1. Podrzavam. A ima tu i nekih fasitoidnih americkih likova koji se motaju po Srbiji, pa mogu i Amerikanci da posalju svoj olos. Mi takve rado primamo.

  3. Sećam se gospodje Čubrilo. Bila jer levo smetalo, kojoj je glavni posao bio kako da bude što manje primećena. Svoje vreme je iskoristila a glumi fikusa, sa time što je fikus trošio samo po malo vode a gospodja Čubrilo veliku platu.

    1. Sa kojom dijasporom ovaj Francuz treba da saradjuje? Francuskom ili srpskom? Naprednjackoj zatucanosti i gluposti nema kraja.

  4. Još jedan promasaj u zvaničnoj politici. Za njegove zasluge ste ga trebali adekvatno nagraditi na drugi odgovarajući način.
    Promašaj!!!

  5. Srpski seoski auto-nacisti (sto se vidi i iz komentara) vise od Srba preziru i mrze samo one strance koji nisu protiv Srba ili su pro-srpski orijentisani. Ne moze njihov „mozak“ to da preradi. Setimo se samo pljuvacine u vezi Handkea, tako da je ovanjihova histerija u vezi Gujona bila ocekivana i tako tipicna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.