Cucić: Nema pogoršanja nivoa bezbednosti zbog prisustva velikog broja migranata

Ostavite komentar


  1. Klasicna manipulacija. Blisku rodjaku mi je opljackao migrant na autobuskoj stanici bg. Kad je prijavila policiji rekli su da ako kaze da je migrant oni tu nista ne mogu zato sto su neregistrovani pa da je bolje da kaze n.n. lice. Sramota.

  2. Mozda gospodin ima obezbedjenje, ali ja bih se osetio krajnje ugrozeno kada bih bio oci u oci sa nekim od tih likova ! Mozda on ne zna , ali neki od njih imaju neobican hobi , terorizam i bacanje u vazduh nevernika….

  3. Zanima me kada ce se izvrsiti smena Komesara za izbeglice i migracije Vladimira Cucica jer nisam siguran da je navedeni gospodin prava osoba za tu funkciju i treba ga zameniti mladjom i energicnijom osobom od njega.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.