Čučković: Migranti van kasarne samo uz dozvolu

Uvodi se i obavezno povečerje u 22 časa, nakon čega smeštene izbeglice do jutra neće smeti napolje

Ostavite komentar


  1. gospode bože … građani da ne donose preuranjene zaključke pre okončanja istrage, ali vulin i čučković ne moraju da sačekaju istragu protiv par NN lica da bi ustrojili LOGOR za SVE. ja ne znam šta ovde treba da se desi pa građani da dignu glas.

  2. Shvatam ljude koji su u ovoj krizi sa migrantima našli uhljebije pa im jedino odgovara da se kriza nikada ne završi i reka migranata, kojim slučajem, ne presuši. Naravno, oni su tu, na tom poslu samo zbog svoje "humanosti" i svima nama drže pridike o lepom vaspitanju i humanosti, zbog čega bi trebalo da trpimo sve ovo što nam se dešava. Znam samo da se ti filantropi i humanisti nadaju da nikada neće biti silovana njihova žena, ćerka, sestra ili majka. Možda bi bilo najbolje da neke migrante vode svojoj kući i pokažu svima nama kako se radi o miroljubivim i civilizovanim ljudima. Ako izbeglica, koja je prevalila put od Pakistana, Sirije, Afganistana ili Iraka, siluje, ili pokuša da siluje, ženu u Srbiji ili Nemačkoj, onda je jasno o kakvim se ljudima radi i koliko humani prema njima treba da budemo. Da, naravno, nisu svi isti ali, zar trebamo rizikovati živote svoje dece da bismo utvrdili da nisu svi isti? Srbija treba da prestane da izigrava "ludu Nastu" i da zatvori svoje granice ili, da u Srbiju pušta toliko migranata koliko se obavežu ove velike i demokratske države zapada da će ih primiti. Ako svoje granice zatvaraju Austrijanci, Madjari i Hrvati šta smo mi? I da li imamo prava da se ponašamo ovako neodgovorno?

  3. Vuline, jel je to po pravilima Ausvica ili Dahaua!? Ako jeste onda nista… Samo pitam.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.