Ćulibrk: Država podržava tabloide

Glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN o napadima vlasnika Informera Dragana J Vučićevića, UNS osudio uvrede

Ostavite komentar


    1. Ma, ne. Kakvi smo mi Nemci, takav nam je i Gebels.
      Gebels je u svoje vreme bio vrlo sposoban ministar informisanja i radio je odličan posao za naci stranku. A ovaj Uvučičević je najobičnija sirovina koja ne dobacuje dalje od prostačkih uvreda, na nivou rijaliti programa.
      Ono, jeste da nam je i tzv.“narod“ takav i da baš to obožava, ali za vređanej neistomišljenika to nije potrebna ni nekakva posebna pamet, ni nekakav lukav plan. Sve što treba je pogan jezik i talenat da se smisli što ogavnija uvreda.
      Samo što to može kako oni hoće, ali ne i dokle oni hoće. Račun za tu „politiku“ svakako stiže, samo polako. Nije slučajno što se Vučiću ovoliko žuri za izbore.

    2. A ne, kakav Gebels koji je bio majstor svog zločinačkog posla. Ovaj Vučičević je majstor kuririsanja. Taj posao kurira je dobro izučio u Večernjim Novostima 90tih godina. Po celoj kući Borbe, trčkarao je gore dole i radio kurirski posao. Takav je i ostao, kurir. Samo sada kuririše za Vučića prenoseći, šta mu se kaže, u one bljutave „novine“ koje, kao kobajagi on, izdaje.

  1. Šta komentarisati u državi u kojoj jedan Marjan Rističević uzima u usta i vređa Rektorku BU i sociologa Jovu Bakića, u kojoj Vučičervić uzima u usta novinarske veličine poput Ćulibrka , Draže… I naravno , dlaka sa glave im ne fali. Koliko je samo psihijatrijskih ustanova potrebno ovoj zemlji.

  2. Drzava Srbija je kriminalizovana od vrha vlasti do samih mesnih zajednica. Srbijom vlada kako politicka mafija i olos tako i organizovane grupe kriminalaca svih struktura, na vlasti je uvedeno MAFIJOKRATSKO uredjenje. Oteta nam je Srbija od sake bandita na celu sa vodjom tog mafijaskog klana „Vucic“ Aleksandrom A.V.-A/V. Vucicem ( bratijom Vucic & Vucic co ). Tabloidi – „zuta stampa“ su samo jedan segment propagandne mafije u svrsi i sluzbi ove tzv „drzavne mafije“ i olosokratije najgore vrste. Oni nisu mediji oni su dezinformatori i svesni lazovi u sluzbi jedne olosi i to je to, sve je organizovano od ove grupe tzv „politickih gangstera“ predvodjenih bracom Vucic.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.