Ćulibrk: Spomenik će koštati preko deset miliona evra, nije nas sramota da ga preispitujemo

Ostavite komentar


  1. Ovako Gari….sto rekli novosadjani
    1. Lustracija, otvaranje arhiva.
    2. Ukidanje upravnih odbora tacnije partijskog zaposljavanja.
    To je osnov za korenitu reformu drudtva i Srbije. Ja te namere ne vidim kod ove gradjanske elite. Naprotiv.
    Da zanima nas cena sponenika,, zanima nas i kolko nase drustvo kostaju razne NVo, kao i tzv Evropske agencije. Kazu ima ih preko sto…..cisto parazitiranje.
    Vecina gradjana Srbije se stidi i podmladka 90 ih a bome i samozvane gradjanske elite….jednako

  2. Нисам човек уских погледа, и видим да у Србији доминира култ личности и елементи ауторитаризма, али када је споменик Стефану Немањи у питању па то је нешто иза чега сви у Србији треба да станемо јер тај споменик је нешто заиста монументално и симбол је наше државотворности, нације и наше круне, па колики је Њујоршки кип слободе, за то не треба да се жали ни један једини динар. У реду је критика за Саву малу, за нападе и прозивки посланика за наше глумце, за неоправдану и скупу изградњу националног стадиона али за споменик културе посвећен Стефану Немањи опозиција није у праву и стаје на танак лед власти.
    Само се нервирам дилетантизму М. Јовановић и Покс могу да држе катедру осталој опозицији о политички профилисаном деловању и изношењу ставова.

  3. „U ovoj zemlji će se stanje normalizovati kada gradjani shvate da oni moraju da znaju kako država raspolaže njihovim novcem“, kazao je Ćulibrk.“

    Pa evo, znamo (?) UNAZAD da je koštao 10 miliona – i šta sad?

    U ovoj zemlji će stanje da se popravi tek kada građane Srbije budu pitali UNAPRED da li su voljni da plate po €1.50 po ukućaninu za to-i-to štonkošta 10 miliona. Tj kad budu UNAPRED pitali Beograđane da li su voljni da plate €6.67 za to-i-to što košta 10 miliona.

    A to će da se desi kad se bude istinski poštovalo univerzalno ljudsko i građansko pravo da čovek potpuno slobodno i po svojoj volji radi i raspolaže rezultatima svoga rada!

    A to neće nikada da se desi dokle god se i vlast i opozicija i kompletna „elita“, iz sve snage bore za moj novčanik!

  4. Bravo gos’n Ćulibrče i ostali. Samo tako nastavite sve dok ova banda huligana ne završi tamo gde joj je i mesto-iza rešetaka!

  5. A opljackao penzionere pod parolom BOLNE REFORME, valjda ce i njemu dogoreti , ako neko prezivi tu bahatost

  6. Naravno da je 10 miliona u pitanju,jer covek se bavi biznisom . Uzgred kod njega se narucuju i nadgrobni spomenici a biznis je porodicni. I deda i takodje otac vajara se bavio tim biznisom.E sada pitanje je a nije li mogao neki od nasih vajara da napravi spomenik za deset puta manje novca? Da mogao je,no procenat provizije u RF je daleko veci. Tu je odgovor o izboru i tajni.

  7. Pa i ja se stidim vas i takvih kao vi i nam priliku da to kazem u sredstvima javnog informisanja,a i ovo mi nece proci,jer ko je drugacijeg misljenja od stava u ovim novinama,to ne prolazi.Znaci isti ste kao i ovi na vlasti,samo sto vi zamisljate da ste drugaciji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.