Čupić: Vlast podgreva sumnje da stoji iza „narodnih patrola“

I dalje se čeka formalno pokretanje istrage incidenta u kojem je grupa muškaraca presretala migrante u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Kada je Zakon i suverenitet zemlje suspendovan, kada je on prenesen na UN i druge porobljivacke globalisticke organizacije – onda gradjani neminovno uzimaju stvari u svoje ruke!
    Niko, niko, niko ne moze preci granicu bez licnih dokumenata, vize i svega sto podrazumeva Zakon! Azil se moze izdati u posebim slucajevima – odnosno, kada se radi o nezasticenim osobama (uglavnom zenama i deci, ne ratnim zarobljenicima i dezerterima) koje na teritoriju Srbije dodju iz zemlje gde im preti zivotna opasnost. Suvereno pravo drzave je da se taj azil i odbije bez obrazlozenja!
    Ovde se radi o punoletnim, vojno sposobnim muskarcima, koji dolaze iz bezvednih zemalja – Makedonija, Bugarska, Grcka (ili Turska, ako hovorimo o teritoriji Grcje ili EU).
    Ti ljudi ne treba da budu u Srbiji – njihovo prisustvo je krsenje Zakona i Ustava Srbije!
    Bas me briga ko ce ih deportovati – ali oni ce biti deportovani!

  2. Migranti dolaze u Srbiju jos od 2012. a navodne patrole pocinju sa delovanjem 2020. bas u vreme izbora. Oni tacno u stilu SNS aktivista dele letke migrantima,.Da ne naprave neki incident uoci izbora, sto bi negativno uticalo na rejting vladajuce partije, a islo u korist Seselju,Vacicu,itd….To je naravno paravan, Srbija posle izbora postaje Euro tampon-zona za migrante.

  3. Čupiću daj ti svoju ćerku za migranta i dovedi nakoliko migranata u svoju kuću na mesec dana, pa nam javi kako ti je bilo. Pokaži nam ličnim primerom kako treba biti tolerantan i velikodušan.

    1. Što mora porodica se pominje. To je više nego nepristojno. Neko će ti izvući uši zbog pominjanja deteta mučeni plasljivko. Moderatoru po običaju čestitke sto objavljuje ovakve komentare, a daleko pristojnije briše. Vežba čovek manipulativni inženjering, po uzoru na onog malog debelog sa studentskog protesta devedesetih, onog što drži kurir.

    2. Glupa ti je priča, a i promašio si temu. Migrante, kao uostalom i srpske ćerke i sinove, zanima samo zapadna evropa, ovakva Srbija (sa sve individuama poput tebe u njoj) ne zanima nikoga i nije potrebna nikome.

  4. Kad mogu fantomi da nekažnjeno ruše po Savamali, mogu i ovi ekstremisti da maltretiraju ljude na ulici. Sve uz blagoslov vlasti. Čista hajdučija. Suspendovana država i slobode. SNS diktatura. Zato BOJKOT.

  5. Tako je, sve je u stilu SNS-batinaša. Danas prema migrantina, sutra protiv svih koji drugačije misle od gospodara, a takvih je sve više i više. Nadam se da će izlasnost na izborima pokazati pravu snagu Vladaoca i potrebu opozicije da protiv ove pošasti konačno promeni strategiju borbe dolaska na vlasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.