U Kladovu se danas (u subotu) završava prvi međunarodni Cveteksov trofej Dunava za košarkašice, na kome učestvuje osam prvoligaških ženskih košarkaških klubova iz Slovenije, Hrvatske, Rumunije, Republike Srpske i Srbije. Za dunavski trofej do 20. septembra nadmetali su se: slovenačka Škofja Loka, hrvatski Medveščak, rumunski Kluž, Mladi krajišnik iz Banjaluke, a od domaćih timova, beogradski […]

U Kladovu se danas (u subotu) završava prvi međunarodni Cveteksov trofej Dunava za košarkašice, na kome učestvuje osam prvoligaških ženskih košarkaških klubova iz Slovenije, Hrvatske, Rumunije, Republike Srpske i Srbije. Za dunavski trofej do 20. septembra nadmetali su se: slovenačka Škofja Loka, hrvatski Medveščak, rumunski Kluž, Mladi krajišnik iz Banjaluke, a od domaćih timova, beogradski klubovi Crvena zvezda, Partizan i Radivoje Korać i subotički Spartak. Sve utakmice igrane su u Sportsko-poslovnom centru Jezero u Kladovu.

Namera proizvođača sportske opreme Cveteks ŽKK Crvena zvezda, AD Đerdap-turist i Sportsko-poslovnog centra Jezero, koji su organizatori ovog međunarodnog turnira, jeste popularizacija ženske košarke u istočnoj Srbiji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari