Cvetković na meti režimskih medija

* Na pitanje Studija B kako je moguće da nema poverenje u državne organe koji ga sada čuvaju, Stefan Cvetković je povikao da neće nikome da se pravda pa ni onome ko je bio ministar informisanja u vreme kada je ubijen Ćuruvija
Kako je izgledalo obraćanje javnosti slobodnog novinara iz Bele Crkve

Ostavite komentar


  1. Kada se novinari sami među sobom dele na režimske ili slobodne (od režima prepodstavljam), a ne na slobodno misleće ili objektivne ili iskusne onda tu nema novinarskog integriteta. Kada neko drugačije misli i piše onda je on iz suprotnog tabora. Etiketiranje je danas dovoljni argument da se nekome oduzme pravo na sopstveno mišljenje pa makar podržavao trenutni režim.

  2. Ja bukvalno ništa više ne shvatam i verujem da je to i bila namera. Totalno izluđivanje preostalog zdravog razuma…

  3. Nije lud Cvetković. Ludo je i opasno vreme u kome živimo. Doći do istine u doba kada se ona krije duboko ispod gomile laži i obmana kojima smo zasuti svakodnevno od strane portparola vlasti, slobodnih ili tabloidnih medija, prava je avantura koja može da košta života. Međutim, to joj nikako ne umanjuje vrednost niti od nje treba odustati. Ko ima petlju da se suprotstavi onome u šta većina (po sili izbora) veruje, nailazi na prepreke, podmetanja, podsmeh, i sl. Želim Cvetkoviću da ovo nadživi i lično i profesionalno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.